Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΕΠΣ Πέλλας: Η «Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών» πρωταθλήτρια παίδων περιόδου 2015-16 !!!



Για μια ακόμη φορά το κύπελλο του πρωταθλητή ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ήρθε στην πόλη των Γιαννιτσών.
Από την περίοδο 2000-2001 που η ΑΑΓ παίρνει μέρος στο παιδικό του νομού (και είναι σχεδόν 16 πρωταθλήματα μέχρι σήμερα) η ΑΑΓ έχει χάσει έναν τελικό κόντρα στην Ελπίδα Έδεσσας στο γήπεδο της Υδραίας και έναν μέσα στην Σκύδρα, ενώ δεν κατέβηκε να παίξει σε έναν τελικό ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ έντονα γιατί η τότε διοίκηση της ένωσης όρισε τον τελικό μέσα στην εξεταστική περίοδο των παιδιών.
Την περίοδο που ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Σάββας Παπαδόπουλος εξελέγει αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, για λόγους δεοντολογίας η ΑΑΓ αποσύρει την παιδική ομάδα για 2 χρόνια από το πρωτάθλημα του νομού. Με την αποχώρηση του κ. Σ. Παπαδόπουλου από τους εκλογικούς σχηματισμούς και την αλλαγή ηγεσίας στην Ένωσης , η ΑΑΓ επανήλθε δριμύτερη και μετρά συνολικά 11 κατακτήσεις πρωταθλημάτων.
Όλα αυτά τα συνεχόμενα πρωταθλήματα είναι δείγμα σοβαρότητας , πειθαρχίας και πολύ καλής δουλειάς. Ποτέ δεν μας χαρίστηκε τίποτα και από κανέναν . Αντίθετα η ΑΑΓ κυνηγήθηκε από πολλούς, ενώ άλλοι προσπάθησαν ποικιλοτρόπως να διαλύσουν το σωματείο αυτό ή να «δαμάσουν» το διοικητικό σχήμα .
Η Ακαδημία Γιαννιτσών τείνει να γίνει στα πρωταθλήματα ο « Ολυμπιακός» του νομού. Η μεγάλη όμως διαφορά είναι ότι εμείς ναι μεν κερδίζουμε το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο , έχουμε όμως το κατεστημένο κόντρα. Παρά ταύτα η δουλειά φαίνεται στην διαφορά της φιλοσοφίας , των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων που παρουσιάζουν τα παιδιά μας μέσα στο γήπεδο. Φαίνεται στην αγνή διάθεση να παιχτεί μπάλα και να κερδίσει ο καλύτερος. Φαίνεται στην σωστή και πειθαρχημένη λειτουργία όλων των τμημάτων. Φαίνεται στην καλή τεχνική κατάρτιση και τακτική συμπεριφορά των παιδιών γι’ αυτό και είναι περιζήτητα. Όλα αυτά που φαίνονται είναι δουλειά από το προπονητικό τιμ το οποίο απαρτίζουν επί σειρά ετών οι κκ Θεοδωρακόπουλος, Τσαλκιτζής, Καραμιγκος, Ξανθόπουλος , Παπαδόπουλος, Παπουρτζής
Η επί 16 χρόνια συνεχής σταθερή πορεία πάνω στις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθαι είναι το μεγαλύτερο όπλο της ΑΑΓ. Αυτή η διαχρονικότητα την έκανε να εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στις ΠΑΕ με τις οποίες συνεργάζεται , όσο και στους γονείς .
Περίτρανη απόδειξη ο προγραμματισμός και η υπομονή για την επίτευξη του στόχου της ομάδας των ΝΕΩΝ να βγει πρωταθλήτρια της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!!! Η ομάδα ΝΕΩΝ αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης και είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρούσα στην τελική φάση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, ενώ φέρει ακόμα τον τίτλο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΕΩΝ» της περσινής περιόδου .
Οι σημερινοί ΠΑΙΔΕΣ , αυτά τα παιδιά που σήμερα ζωγράφιζαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αψάλου νικώντας στον τελικό με 5-0 τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ θα είναι αυτά που αύριο θα τραβήξουν το κουπί στην ομάδα των Νέων στην Θεσσαλονίκη και έτσι οι επιτυχίες θα συνεχίζονται και ο χορός καλά θα κρατεί .


Η σύνθεση της ΑΑΓ στον τελικό :
Μπουζμπούρης
Παπανάρετος
Ξενίδης
Τσιάκαλος
Πασσαλής
Μιχαηλίδης
Πανταζίδης
Γιουψάνης
Γουστέρης
Καμτσίκης
Δεβετζής
Γιαλαμάς
Τοπάλης
Μαυρομάτης
Μαντζανάς
Πλιόγκας
Χαριτωνίδης


Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτογραφίες από τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου