Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Μάνα Παντελίδη: Έχασε στα χαρτιά 34.000€ πριν πεθάνει

Τρεις μήνες μετά τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη, η μητέρα του Αθηνά, πόσταρε αινιγματική ανάρτηση στο Facebook, σχολιάζοντας για πρώτη φορά ουσιαστικά τον χαμό του γιου της και παίρνοντας θέση για όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.Η Αθηνά Παντελίδη αναδημοσίευσε αυτούσια την ανάρτηση ενός άλλου χρήστη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, του Νίκου Μεταξά.Στο ποστ αυτό αναφέρεται ότι ο τραγουδιστής λίγες ώρες πριν βρει τραγικό θάνατο έπαιζε χαρτιά και έχασε 34.000 ευρώ! Παράλληλα διατυπώνεται η άποψη ότι δεν επρόκειτο για φιλικό σπίτι, όπως έχει γραφτεί, αλλά για χαρτοπαιχτική λέσχη.


Το κείμενο που αναδημοσίευσε η Αθηνά Παντελίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έχει ως εξής:

«Να πω δυο λόγια για το … «φιλικό» αυτό σπίτι και τις φωτογραφίες από αυτό. Καταρχήν όπως ακούστηκε αν είναι αλήθεια ο Παντελής έμεινε μ΄ένα πενηντάρι στην τσέπη και ότι έχασε πάνω από 25.000 € και στο τέλος όπως είπαν βγήκε και χρεωμένος από πάνω με 9.000€ (αν αληθεύουν όλα αυτά) το σπίτι αυτό δεν λέγεται «φιλικό» αλλά «πολύ εχθρικό».

Γιατί στα φιλικά σπίτια αν παίξουν χαρτιά ή δεν θα παίξουν με χρήματα, ή θα παίξουν το πολύ τις πίτσες και τις μπύρες στην παρέα. Από τις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι ένα οποιοδήποτε σπίτι που μια φιλική παρέα παίζει χαρτιά, αλλά εδώ βλέπουμε ένα επαγγελματικό τραπέζι χαρτοπαιξίας όπου η πράσινη τσόχα είναι περασμένη μέσα στο έπιπλο του τραπεζιού, ενώ στα σπίτι το πολύ πολύ να ρίχνουμε κανένα πράσινο τραπεζομάντηλο από πάνω σε κάποιο τραπέζι φαγητού για να μπαίνουμε στο κλίμα.

Συνήθως στα φιλικά σπίτια παίζουν και στα χαμηλά τραπέζια του σαλονιού χαρτιά οι φίλοι. Εδώ όλο το σκηνικό που φαίνεται (γιατί υπάρχει κι αυτό που δεν φαίνεται) δείχνει ένα τραπέζι χαρτοπαικτικό καθαρά και κάποια άτομα να παίζουν χαρτιά. Δεν διακρίνω κάτι το φιλικό σε αυτές τις φωτογραφίες. Άκουσα να λένε κάποιοι ότι δεν μπορεί να ήταν λέσχη, γιατί ήταν διαμέρισμα. Αν ήταν παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη θα ήταν στημένη κρυφά σε διαμέρισμα για να μην γίνουν αντιληπτοί, δεν θα νοίκιαζαν κατάστημα με ταμπέλες φωτεινές «περάστε εδώ λειτουργεί παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου