Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Τρίτη 3/5

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές και επαγγελματικές βλέψεις σου κι είναι καλό να μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου τύχει, ούτε βέβαια να ξοδευτείς χάριν εντυπωσιασμού. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο με αφορμή ένα ζήτημα, που υποτίθεται πως είχε λυθεί

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να καταφέρεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εκπληρώνοντας κάθε του επιθυμία αλλά να θυμάσαι ότι κάτι τέτοιο δημιουργεί ένα μάλλον... κακό προηγούμενο, αφού δεν θα είσαι συνέχεια το ίδιο πρόθυμος/η!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σε κατατάσσει στους τυχερούς τύπους της ημέρας και το μόνο που σου μένει είναι να αξιοποιήσεις σωστά την τύχη και τις ευκολίες που σου παρέχονται. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη ενισχύει την επιθετική ή ανταγωνιστική στάση των άλλων απέναντί σου, είτε «φταις» σε κάτι είτε όχι. Κι από ό,τι φαίνεται η αιτία της «παρεξήγησης» είναι μάλλον οικονομικού χαρακτήρα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αυξάνει την γοητεία σου και υπάρχουν αρκετοί/ες πρόθυμοι/ες να σου παραδώσουν τα «κλειδιά» της καρδιάς τους. Ωστόσο σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο, μπορεί να προκύψει πρόβλημα, ιδιαίτερα αν δεν σου αρέσουν τα «σκληρά»!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε παροχές ή άλλες εξυπηρετήσεις από την οικογένειά σου, ενώ είναι κι ένας πολύ καλός «οιωνός» για να «στήσεις» το σπιτικό σου. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη εμφανίζει διεκδικητές από το... πουθενά, με κίνδυνο να εμπλακείς σε μια σύγκρουση, θες-δε θες. Προσπάθησε λοιπόν να εκτονώσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με κάποιον δημιουργικό τρόπο.

Ερωτικά
Αν σκέφτεσαι να κινηθείς «αθόρυβα» και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, το πιθανότερο είναι να... μην τα καταφέρεις, αφού «θα πέσεις στην περίπτωση»! Από την άλλη πλευρά μπορεί να σου αποκαλυφθεί μια πραγματικότητα που ίσως και να μην σου αρέσει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα με πολλούς τρόπους. Παράλληλα όμως, με την συνδρομή του Άρη στον Τοξότη, το καλό κλίμα ενδέχεται να «σκιαστεί» από κάποιες αναταράξεις στον χώρο της εργασίας σου, επειδή όμως «σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει», αντιμετώπισε με χαμόγελο και... κατανόηση κάθε ακραία συμπεριφορά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, από την άλλη πλευρά όμως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου μπορεί να μην σου επιτρέψουν να απολαύσεις το πλεονέκτημά σου. Εδώ είναι που ισχύει το «η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη»!



ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει οικονομική άνεση ή μια πολυπόθητη βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο και γενικότερα να σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη. Παράλληλα όμως ίσως χρειαστεί να εξαντλήσεις τις διπλωματικές σου αρετές, προκειμένου να μην πάρει έκταση ένα «επεισόδιο» με ένα πρόσωπο που αγαπάς και νοιάζεσαι αλλά δεν έχει την δέουσα συμπεριφορά.

Ερωτικά
Η παρουσία σου δεν περνά διόλου απαρατήρητη και είσαι σε θέση να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου. Δεν θα αποφύγεις όμως και τα... κακά μιας ζηλόφθονης ή ανταγωνιστικής στάσης απέναντί σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία επιδρά θετικά στην ψυχολογία σου, τόσο που να θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Κι έτσι είναι, την ίδια στιγμή όμως όμως, μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να σε ταράξει, παίρνοντας προς στιγμή μεγάλες διαστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, εσύ οφείλεις να δεις τι μπορείς να κάνεις άμεσα για να περιορίσεις την όποια ζημιά ή να φέρεις σε συνεννόηση τις «αντιμαχόμενες παρατάξεις».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να αξιοποιήσεις το συγκριτικό σου πλεονέκτημα, «κυκλοφορώντας» ή ταξιδεύοντας και από εκεί και ύστερα... ότι ήθελε προκύψει! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «στενή» θα υπάρξουν αντιδράσεις «βρέξει- χιονίσει».


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σε βοηθά να καλύψεις τις ανάγκες σου, ίσως μάλιστα μέσω μιας μυστικής βοήθειας. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει πολύ πιο βιαστικό/η ή επιπόλαιο/η, με συνέπεια να υποπέσεις σε... γκάφες, ιδιαίτερα επικοινωνιακές ή κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης. Επιπλέον ίσως προκύψουν εντάσεις με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο προσπαθεί να συμβάλλει στην καλοπέρασή σου με κάθε τρόπο κι ένας από αυτούς είναι βέβαια ένα πλήρες «πακέτο» που συμπεριλαμβάνει αισθαντικές ερωτικές στιγμές και αξιοπρόσεκτες απολαύσεις ή παροχές.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αποκτώντας μάλιστα πρόσβαση και σε κάποιους «υψηλούς» κύκλους. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη μπορεί να αναζωπυρώσει εντάσεις σχετικές με ένα οικονομικό θέμα κι εδώ είναι που θα έχεις την ευκαιρία να «τσεκάρεις» στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν στα καλά καθούμενα «ανάψει» ένα καβγαδάκι, με αφορμή ένα ζήτημα οικονομικής διαχείρισης, το καλό είναι ότι θα ακολουθήσει μια έμπρακτη «μετάνοια» επί... κλίνης! Θα μπορούσε ωστόσο να συμβεί το ίδιο, άνευ «μουσικής»...



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει σημαντικές βοήθειες ή εγγυήσεις, φρόντισε ωστόσο να μην επαναπαυθείς, ούτε «να τα φορτώσεις στον κόκορα», ξοδεύοντας άσκοπα ένα σημαντικό σου πλεονέκτημα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο βιαστικό/η στις κινήσεις αλλά και τις κρίσεις σου για πρόσωπα και πράγματα, με κίνδυνο να κάνεις άκαιρες ή «άκομψες» παρεμβάσεις.

Ερωτικά
Η όρεξή σου για περιπέτεια είναι δεδομένη, ωστόσο ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε αφήσει... αμανάτι την πιο κρίσιμη στιγμή. Όμως είτε πρόκειται για άγχος, είτε για κακή ψυχολογία, είναι κάτι προσωρινό που θα περάσει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σου προσφέρει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου ερχόμενος/η σε επαφή με πρόσωπα που έχουν να σου πουν... πολλά! Επιπλέον, αν σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, καν’ το χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράλληλα όμως,, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να «παρενοχλήσει» την υγεία σου με κάτι έντονο αλλά περαστικό.

Ερωτικά
Μια πρόσκληση ή συνάντηση θα σε χαροποιήσει και αυτή μπορεί να είναι μόνον η αρχή μιας ευτυχισμένης πορείας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο «δουλεύει» για σένα και μόνον η ενδεχομένως κακή φυσική σου κατάσταση μπορεί να σε «προδώσει».



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σε βοηθήσει να καλύψεις σχετικά εύκολα τις τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις σου, καλό είναι όμως να μην ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, αφού είναι βέβαιο ότι θα σου χρειαστεί στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα όμως, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις ή προστριβές με ένα φίλο ή μια φίλη, που... μπερδεύεται στα πόδια σου χωρίς να σε ρωτήσει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να «φτιάξεις ατμόσφαιρα», προσφέροντας στον άνθρωπό σου αλλά και σε σένα μερικές ακόμη υπέροχες στιγμές. Εκτός βέβαια κι αν προτιμήσεις να «ξεπορτίσεις», οπότε το... κρίμα στον λαιμό σου!



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα «ισχυρό» πρόσωπο ή έναν συνεργάτη, που έχει όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσει σε μια λογική «win-win». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σου αποκαλύπτει χρήσιμες πληροφορίες για πρόσωπα και πράγματα αλλά ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη δεν σε βοηθά στην λογική διαχείρισή τους, πρόσεξε λοιπόν μήπως «πάρεις παραμάζωμα» δικαίους και αδίκους!

Ερωτικά
Με τον Δία «χορηγό» στην προσωπική σου ζωή, πρέπει να... προσπαθήσεις πολύ για να καταστρέψεις τις προοπτικές που σου ανοίγονται. Ακόμη κι αν φερθείς σαν «κακομαθημένο», η επιείκεια των άλλων είναι περίπου δεδομένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου