Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Aυτός είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε 6χρονα.

Στις φυλακές Γρεβενών για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων, βρίσκεται προφυλακιστέος ο μουσικός παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης εταιρίας ηχητικών καλύψεων, Λάζαρος Τσιπουρίδης του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη ή αλλιώς όπως συστήνονταν… Λάζαρος Αυγερινός. Για την σύλληψη του 43χρονου στις 5-5-2016 προηγήθηκε καταγγελία γονέων ενός 6χρονου κοριτσιού για ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Παράλληλα, από τις έρευνες των Aρχών προέκυψε ότι ο Λάζαρος Τσιπουρίδης, αντάλλασε πορνογραφικό υλικό με μία 17χρονη (σήμερα) από την Καβάλα, μέσω του Facebook, ενώ οι
συνομιλίες τους διαρκούν εδώ και ένα χρόνο περίπου. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πηγές, ο άνδρας αποπλάνησε το 6χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού, την Κυριακή του Πάσχα που ήταν καλεσμένος στην επαρχία.

Οι έρευνες των αρχών

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία στην κατοχή και την οικία του 43χρονου σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 1 κινητό τηλέφωνο. Τα στοιχεία της ταυτότητας οι φωτογραφίες, δώθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου