Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τουρνουά Φιλικών αγώνων ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και Ίκαρων Γιαννιτσών



Στα πλαίσια του συμφώνου ευρύτερης συνεργασίας των Ακαδημιών μπάσκετ του Πάοκ Θεσσαλονίκης και των 'Ίκαρων' Γιαννιτσών" πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα πετυχημένο  τουρνουά φιλικών αγώνων αγοριών και κοριτσιών  ( γεννηθέντες 2001-2006) στο "Παλατάκι" μεταξύ των δύο Ακαδημιών.
Πιό συγκεκριμένα την Κυριακή ( του" Θωμά" ) 8 Μαίου 2016 ,τελευταία ημέρα των Πασχαλινών διακοπών ,οι μπασκεμπωλίστες-τριες  των αντίστοιχων τμημάτων των Ικάρων "διασταύρωσαν  τα ξίφη τους" με τους συνομήλικους τους του ΠΑΟΚ ,
σε πέντε φιλικούς αγώνες ,αποδεχόμενοι την τιμητική πρόσκληση του "Δικέφαλου" του Βορρά που ήρθε σαν επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στο άθλημα που χαρακτηρίζουν την Ακαδημία των Γιαννιτσών.
Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν πάρα πολύ υψηλό μιας και το  έμψυχο υλικό των δύο Ακαδημιών ήταν ότι καλύτερο διέθεταν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι. Έτσι οι πέντε  αγώνες διανθίστηκαν από σκληρές πιεστικές  άμυνες, γρήγορο ρυθμό, αιφνιδιασμούς, θεαματικά καλάθια και  πλούσιο θέαμα που άφησε ικανοποιημένους όχι μόνο τους προπονητές αλλά και τους γονείς που παρευρέθησαν στο κλειστό γήπεδο του Πάοκ στην Πυλαία.
"....Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που λάβαμε μέρος σε ένα τέτοιο  μεγάλο τουρνουά και μπορέσαμε να δείξουμε την ποιότητα και την μπασκετική μας αξία..." δήλωσαν οι προπονητές των 'Ικάρων" Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος."...Τα αγόρια και κορίτσια μας ενθουσιάστηκαν με τα παιχνίδια μας απέναντι στο μεγάλο Πάοκ (νικώντας στα περισσότερα από αυτά με με  τη φοβερή απόδοση που έπιασαν, τη μαχητικότητα και το ανταγωνιστικό τους πνεύμα) , αποκτώντας φανταστικές εμπειρίες, πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά, μα ιδιαίτερα στους πρωτάρηδες και πρωτάρες που έπαιξαν για πρώτη φορά σε αγώνα και μάλιστα μες στο "Παλατάκι" απέναντι στον Πάοκ!...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου