Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Λάθη στο ντύσιμό σου που σε κονταίνουν

Ίσως να γνωρίζεις ποια είναι τα κομμάτια που κάνουν τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο λεπτή, όμως, μήπως αγνοείς το γεγονός πως κάποια items που συχνά φοράς, σου αφαιρούν πόντους ύψους;
Δες ποια είναι τα 4 λάθη που κάνεις στα looks σου και φαίνεσαι πιο κοντή:

1. Επιλέγεις παπούτσια που κόβουν το πόδι
Πώς να το αποφύγεις: Η καλύτερη λύση για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά, είναι οι nude γόβες, καθώς μακραίνουν το πόδι και δίνουν την ψευδαίσθηση μιας πιο ψηλόλιγνης σιλουέτας.
2. Κρατάς πολύ μεγάλες τσάντες
Πώς να το αποφύγεις: Εντάξει, καταλαβαίνουμε πως μια γυναίκα χρειάζεται να έχει πολλά πράγματα στην τσάντα της, όμως υπάρχει λύση. Έχε πάντα μέσα στο αυτοκίνητό σου ένα πιο μικρό τσαντάκι με αλυσίδα, που φοριέται όλες τις ώρες και θα σε κάνει να δείχνεις πιο elegant σε χρόνο dt.
3. Δίνεις έμφαση στο κάτω μέρος του look σου
Πώς να το αποφύγεις: Ο πιο εύκολος τρόπος για να δείχνεις ψηλότερη είναι να επιλέγεις tops σε έντονο χρώμα, ολόσωμες φόρμες με εντυπωσιακό ντεκολτέ ή ψηλόμεσα τζιν παντελόνια που τονίζουν τη μέση σου.

  4. Δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό μήκος φούστας για εσένα
Πώς να το αποφύγεις: Αντί να φοράς υπερβολικά μακριές φούστες που τελικά φτάνεις πατάς, ή υπερβολικά mini φούστες που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, προτίμησε μια φούστα μεσαίου μήκους που θα κολακεύει τα πόδια σου - ειδικά αν τη συνδυάσεις με top σε ίδια, ή παρόμοια απόχρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου