Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Χαλάει ο καιρός από αύριο Παρασκευή. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και χαλάζι μέχρι και την Κυριακή

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 16/2016) και ισχύει από αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Παρασκευής και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά:

1.Αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου 2016: ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία.
2.Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μαΐου 2016: Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά την Κυριακή θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και θα εξασθενήσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.
Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου