Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το CAMP καλαθοσφαίρισης στην Έδεσσα



Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ολοκληρώθηκε το πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα καμπ καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Εδεσσαϊκή ομάδα κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας σε  συνεργασία με την TNBA Greece. Όλη η εβδομάδα κύλησε με τετράωρες απογευματινές προπονήσεις με επικεφαλής αυτών των τεχνικό διευθυντή του TNBA Youth Programm των Indiana Pacers, coach Adam Branch και τον συνεργάτη του προπονητή της TNBA Greece Σπύρο Μυλωνά. Οι δύο προπονητές καθήλωσαν με την εμπειρία τους σε τέτοιου είδους δρώμενα τους αθλητές που συμμετείχαν στο καμπ και σίγουρα αποτέλεσαν έμπνευση για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Στο καμπ συμμετείχαν αθλητές από όλες σχεδόν τις ομάδες του νομού κάτι που συντέλεσε κατά γενική ομολογία στο να είναι άκρως ανταγωνιστικό και σε υψηλό επίπεδο.
Adam Bracnch (Τεχνικός διευθυντής του TNBA Youth Programm των Indiana Pacers)

«Είναι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο των παιδιών που συμμετείχαν στο καμπ της Έδεσσας. Αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά είναι ότι εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά όπως τις προηγούμενες ημέρες που δουλέψαμε μαζί, μπορούν να πάνε αρκετά ψηλά και γιατί όχι,  μερικά από αυτά να ξεχωρίσουν στο μέλλον. Το γεγονός ότι είχαμε να κάνουμε με αθλητές υψηλού επιπέδου σε όλες τις ηλικίες, βοήθησε και εμάς τους προπονητές της TNBA να περάσουμε ακόμη πιο δημιουργικά και ευχάριστα τις ημέρες του καμπ. Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον Πανεδεσσαϊκό και απόλυτα ευχαριστημένος από την φιλοξενία που επεφύλαξαν σε μένα και τον συνεργάτη μου οι υπεύθυνοι της ομάδας. Πρόλαβα ελάχιστα να περιηγηθώ στην όμορφη πόλη σας, αλλά δημιούργησα φιλίες με άτομα που κατάλαβα ότι αγαπάνε το μπάσκετ και τους υπόσχομαι ότι στο επόμενο ταξίδι μου στην Ελλάδα θα επισκεφτώ ξανά την πόλη σας.»

Σπύρος Μυλωνάς ( Προπονητής TNBA Greece)

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για το καμπ του Πανεδεσσαϊκού που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες. Για μια επαρχιακή πόλη, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και προπονητές που δείχνουν ότι δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες με την συμμετοχή τους σε τέτοια προγράμματα μέσω της ΤΝΒΑ, κάτι που στο μέλλον μπορεί να αποβεί θετικό όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά κυρίως για τους ίδιους και τους αθλητές του συλλόγου. Χάρηκα όταν έμαθα ότι θα συμμετείχαν αθλητές από όλους σχεδόν τους συλλόγους του νομού, κάτι που μας προδιάθεσε με τον coach Adam Branch για ένα καμπ πολύ υψηλού επιπέδου. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Πανεδεσσαϊκού για την προσπάθειας τους, αναγνωρίζοντας τους ότι ήταν ένα από τα πιο οργανωμένα κάμπ που έχουμε συμμετάσχει.»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου