Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/6 εκδήλωση της ΝΔ με καλεσμένο τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κασαπίδη Γεώργιο



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σε όλη την Ελλάδα οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Στην Πέλλα η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) διοργανώθηκε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας με συμμετοχή πολλών κομματικών στελεχών. Επίσημος ομιλητής ο Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Κασαπίδης τον οποίο προλόγησε ο υπέυθυνος του τομέα Αγροτικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ Πέλλας Χάρης Κοσμίδης.
Ο Κος Κασαπίδης απόλυτα ενημερωμένος ανέπτυξε την στρατηγική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στον Αγροκτηνοτροφικό τομέα, μόλις της αναθέσει την διακυβέρνηση της Χώρας ο Ελληνικός Λαός. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, δέχθηκε προτάσεις και παράπονα από τους παρευρισκομένους και έλυσε όλες τις απορίες τους.
Παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν στην συνέλευση οι: Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο πρ. Βουλευτής και μέλος της Π. Ε. Διονύσης Σταμενίτης, το μέλος της Π.Ε. Νικόλαος Θωμαΐδης, ο πρ. Ευρωβουλευτής Ιωάννης Γκλαβάκης, Πολιτευτές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αγρότες και κτηνοτρόφοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κομματικών στελεχών.
Πρίν την ΝΟΣ ο κος Κασαπίδης συναντήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Άδωνις στην Σκύδρα με στελέχη Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών.
Ο Γραμματέας την Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης σε χαιρετισμό που απέστειλε στα στελέχη της Πέλλας, μεταξύ άλλων τόνισε:
Αγαπητές Φίλες και Φίλοι, Μέλη και Στελέχη της Παράταξης μας,
Η Ν.Δ. έχει αποκτήσει ενα ισχυρό προβάδισμα μέσα στην κοινωνία που εκφράζεται με την μεγάλη υπεροχή στην πρόθεση ψήφου και την κυριαρχία του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλες τις μετρήσεις.
Οι πολίτες θέλουν να ακούσουν την αλήθεια. Όχι ξανά ψεύτικα λόγια οι υποσχέσεις. Η ελπίδα που δίνουμε είναι πραγματική, ρεαλιστική.
Κτίζουμε μαζί το μέτωπο της Αξιοπιστίας και της λογικής !
Για να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο, πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε τη Συμφωνία Αλήθειας σε ολοένα και περισσότερους πολίτες.
Όλοι εσείς, όλοι μας, έχουμε την τιμή και παράλληλα αυτή την εθνική υποχρέωση να το κάνουμε. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε.
Καλή Δύναμη !!!

ΝΟΔΕ Πέλλας
O Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν.Γραμματέας
Θανάσης Γίδαρης                                                                          Λύσανδρος Αμιτζόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου