Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Εξοργισμένοι οι συγγενείς του 14χρονου Τάσου

Την οργή τους εξέφρασαν οι συγγενείς του άτυχου Τάσου, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος από τον συμμαθητή και φίλο του, για το γεγονός ότι δράστης αφέθηκε ελεύθερος.Μάλιστα, ο θείος του ανήλικου θύματος δήλωσε στο Mega: «Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο και να έρθει εδώ τι θα το κάνουμε; Θα γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι; Είναι δίκαιο πράγμα; Υπάρχει και θεός και βλέπει».Παράλληλα, η οικογένεια του 14χρονου Τάσου διέψευσε τους ισχυρισμούς περί bullying, σημειώνοντας πως μόνο ο Τάσος έκανε παρέα μαζί του: «Βullying το δικό μας το παιδί που το' κανε παρέα; Που δεν το έκανε κανένα άλλο παιδί. Ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου ήταν. Το δικό μας παιδί ήταν
1,50 κι εκείνος ήταν ένας γορίλας. Υπάρχει περίπτωση για bullying;» σχολίασε ο θείος.

Την ίδια ώρα, εκπαιδευτικός ανέφερε στο Mega πως ο 14χρονος δράστης ήταν βίαιος από μικρός: «Είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά, προκαλούσε συνεχώς τους συμμαθητές του. Προκαλούσε επεισόδια. Τους έσπρωχνε σε ανύποπτο χρόνο και μετά ισχυριζόταν ότι αυτοί το έκαναν και αυτό το πράγμα τού δημιουργούσε μεγάλη ικανοποίηση».

Επεσήμανε, δε, πως είχαν ενημερώσει τους γονείς για την συμπεριφορά του: «Λέγαμε στους γονείς ότι έπρεπε να το χειριστούν, να πάνε σε κάποια ομάδα, σε κάποιο γιατρό, σε κάποιον ψυχολόγο, να δουν ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί τους αλλά δεν δεχόταν με τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου