Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Δήλωση του προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016»



Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Κώστας Μπαλτζίδης, με αφορμή την διοργάνωση των φετινών θερινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016» στο Δήμο Πέλλας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Παρά την οικονομική κρίση της χώρας και αφήνοντας πίσω το περσινό καλοκαίρι της πολιτιστικής ΄΄ξηρασίας΄΄ λόγω των capital controls, με τις συνεχείς αναβολές των εκδηλώσεων που είχαμε προγραμματίσει, συνεχίζουμε φέτος την πολιτιστική μας δράση με πιο πλούσιο πρόγραμμα. Εξάλλου ο Πολιτισμός πάντα αποτελούσε ΄΄όαση αισιοδοξίας και καταφύγιο ελπίδας΄΄.


Σε αυτή τη συγκυρία λοιπόν, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για το φετινό μας καλοκαίρι, θα ομορφύνουν και θα φωτίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες του Δήμου Πέλλας -και όχι μόνο- να απολαύσουν στιγμές δημιουργίας και πολιτισμού μέσα από εξαιρετικές θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, χάπενινγκ κ.α.

Σας καλούμε στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών αλλά και σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πέλλας όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, να απολαύσουμε μαζί αυτές τις βραδιές ονείρων, κάτω από τ΄ αστέρια, σε ένα καλοκαίρι γεμάτο Πολιτισμό και Τέχνη.
Καλό καλοκαίρι…»

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Κώστας Μπαλτζίδης

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ(ΚΙ ΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΚΩΣΤΑΚΗ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΛΕΜΕ ΕΡΘΕΝ ΚΑΙ ΤΕΜΟΝ Η ΣΕΙΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή