Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

4 Χρυσά, και 2 Χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους αγώνες της Κοζάνης



Στην πανέμορφη λίμνη του Πολυφύτου Κοζάνης βρέθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016, προκειμένου να πάρει μέρος στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Κοζάνης.
Ο άριστος καιρός και οι ιδανικέςσυνθήκες συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων που και φέτος είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή η οποία ξεπέρασε τους 300 αθλητές από 12 Ομίλους από την Βόρεια Ελλάδα.  

Ανάμεσα στα 180 πληρώματα που πήραν μέρος ήταν και οκτώ (8) του Ν.Ο.Γιαννιτσών στελεχωμένα από 11 αθλητές και αθλήτριες -αρκετοί από αυτούς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά- καταφέρνοντας μάλιστα να ανέβουν στο βάθρο των νικητών τα έξι από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα τα πληρώματα και τα αποτελέσματά τους ήταν τα εξής:

Χρυσά μετάλλια
1.      Γιάννης Παπαχρηστούδηςστο σκιφπαίδων
2.      Βαγγελιώ Φράγκου στο σκιφ κορασίδων αρχ.
3.      Λάζαρος Φράγκος και Ιορδάνης ΝτακόσταΝόβο στο διπλό σκιφπροαγωνιστικής κατηγορίας
4.      Χαράλαμπος Σβολιαντόπουλος στο σκιφπροαγωνιστικής κατηγορίας

Χάλκινα μετάλλια
1.      Αιμιλία Χαντζή και Άννα Μιχάλογλου στο διπλό σκιφ κορασίδων
2.      Ευγενία Μπαξεβάνου και Ανδρομάχη Σδραύκουστο διπλόσκιφ κορασίδων αρχ.

4η θέση
Πέτρος Τσιαπάνηςστο σκιφπαίδων αρχ.
5η θέση
Ειρήνη Σδραύκου στο σκιφ κορασίδων

Την αποστολή του Ομίλου συνόδεψαν ο προπονητής κ. Σπύρος Ασπρογέρακας, ο Έφορος Κωπηλασίας Τάσος Μητκάκης, καθώς και αρκετοί γονείς που με την παρουσία τους ενθάρρυναν και εμψύχωναν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Γιαννιτσών συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές και αθλήτριές του για την πολύ καλή παρουσία τους, καθώς και τον οικοδεσπότη Ν.Ο.Κοζάνης για την εξαιρετική διοργάνωση των αγώνων. Ευχαριστεί επίσης τους γονείς που συνέδραμαν στη μεταφορά της ομάδας στον τόπο των αγώνων και ειδικά τον κ. Σταύρο Τσαλικίδη για τη μεταφορά των σκαφών.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω,κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 09.00, στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518







Ο Έφορος δημοσίων Σχέσεων
Αθανάσιος Γίδαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου