Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Αθλητική πανδαισία στην λαμπρή τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών



Σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού αλλά και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 20ης αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».
Η φετινή αγωνιστική αυλαία για την Giannitsa Basketball Academy «έπεσε» με μια πολύ όμορφη εκδήλωση, μια γιορτή προς τιμήν των αθλητών μας, των γονιών και των προπονητών τους, που πήρε τη μορφή μιας υπέροχης αθλητικής πανδαισίας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, γονείς, συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Όσοι παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην όμορφη εκδήλωση έζησαν μοναδικές στιγμές και έντονη συγκίνηση για μια ακόμα χρονιά που έφτασε στο τέλος της. Άλλωστε, η ιστορική Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών δικαιολογημένα βρίσκεται βαθιά στην ψυχή όλων και αποτελεί πρώτη επιλογή για το άθλημα του μπάσκετ, των παιδιών και των γονιών τους στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, περιελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, ενώ παράλληλα έγιναν διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων.
Νικητές στους διαγωνισμούς της εκδήλωσης της Ακαδημίας αναδείχθηκαν οι εξής:
Μπουτάκης Κυριάκος, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων
Μελετιάδης Σοφοκλής, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Βουλγαρίδης Δημήτρης, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων
Γεωργιάδης Βασίλης, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Γυριχίδου Φανή, 1η νικήτρια στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών στα κορίτσια.
Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν σαν έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια μπάλα WILSON, ενώ και τα 180 παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Δηλώσεις
Μετά την εκδήλωση και με αφορμή την λήξη της αθλητικής χρονιάς ο έφορος της ομάδας κ. Παύλος Πέιος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Κασιμίδης τόνισαν τα εξής:
Παύλος Πέιος: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τους προπονητές μας, οι οποίοι για μια ακόμη χρονιά ανέδειξαν την Ακαδημία μας στην πρώτη γραμμή της μπασκετικής ιστορίας της περιοχής μας και πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, μας συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς πρόσφεραν την έμπρακτη βοήθειά τους στην Ακαδημία μας και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το απευθύνω σε όλους τους γονείς και συγγενείς των αθλητών μας που είναι παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις και μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε το αθλητικό μας έργο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ραντεβού στη νέα αγωνιστική περίοδο».
Γιάννης Κασιμίδης: «Κατ΄ αρχήν θέλω να επισημάνω ότι η Ακαδημία μας, όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει εμπράκτως ότι αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας.
Σε ότι αφορά στην λαμπρή εκδήλωση για την λήξη της χρονιάς, πρέπει να σημειώσω ότι ήταν και φέτος μοναδική και πρόσφερε χαρά και συγκινήσεις σε όλους. Ο αθλητισμός και το παιχνίδι μέσα από τα ίδια τα παιδιά είχαν τον πρώτο λόγο, καθώς βασική φιλοσοφία της Ακαδημίας μας είναι ότι αποτελούν ύψιστη μορφή Παιδείας.
Ευχαριστώ δημόσια όλους τους γονείς, οι οποίοι και φέτος ήταν συνεχώς δίπλα μας ολόκληρη τη χρονιά, ενώ έδωσαν το δυναμικό παρόν τους και γέμισαν με την παρουσία τους το κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών. Δείχνουν έμπρακτα ότι εμπιστεύονται την Ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια και θεωρώ ότι τους δικαιώσαμε, καθώς καταφέραμε και φέτος να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Τονίζω συνεχώς σε κάθε κατεύθυνση ότι βασικός στόχος και σκοπός της πολυετούς προσπάθειάς μας να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και γενικότερα πιο κοντά στον αθλητισμό, ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχει κοινωνική όψη και περιεχόμενο.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου προπονητές, Κώστα Χατζηαντωνίου και Μπάμπη Χαριτίδη, και Νίκο Κοτλέα, που και φέτος έδωσαν  τον καλύτερό τους εαυτό και η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ».












Οι Χορηγοί
Κλείνοντας ο κ. Κασιμίδης σημείωσε:
«Η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών», ευχαριστεί δημόσια και θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την ευγενική και πολύτιμη βοήθειά τους, που συνέβαλε ουσιαστικά στην ομαλή λειτουργία του τμήματος BASKETBALL:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ WILSON, Φ.Μ.Ε. «ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ», ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», Φ.Ξ.Γ. «ΔΙΑΔΡΑΣΗ» της κ.  ΤΑΙΓΑΝΙΔΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «Σάμπου», Γυμναστήριο  PERFECT του Στ. ΜΑΥΡΕΝΗ, «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» του Αντ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Καφέ «ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ» του Δημ.  ΠΟΥΛΚΑ,  ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ «ΤΖΩΡΑΣ», ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ του Γιάννη ΠΙΛΙΤΣΙΔΗ, τον Χρήστο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ -ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, τον Λευτέρη ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ -ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ALTERA» του Θεόδωρου ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ του κ. Θεόφιλου ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου