Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Έγκλημα στη Γέφυρα.«Τον σκότωσα γιατί με φώναζαν χοντρό και γκαγκά»

Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις λεπτομέρειες γύρω από τη φριχτή δολοφονία του 14χρονου στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.Δράστης της δολοφονίας (ομολόγησε) είναι ο 14χρονος φίλος και συμμαθητής του άτυχου Τάσου, με τον οποίο επέστρεφαν μαζί από το αναψυκτήριο του χωριού όπου διασκέδαζαν μαζί και με τους γονείς τους, οι οποίοι είχαν αναχωρήσει λίγο νωρίτερα.
Ο 14χρονος δράστης ισχυρίστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι φίλοι και συμμαθητές του δράστη τού είχαν δώσει το παρατσούκλι «γκαγκά». Το παιδί επιπλέον
έχει μια ιδιαιτερότητα στην ομιλία καθώς μιλά πιο αργά από τα υπόλοιπα, γεγονός που προκαλούσε τα πειράγματα των συμμαθητών του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας και για τα κιλά του που τον εμπόδιζαν να τρέχει γρήγορα.
Ο δράστης φαίνεται ότι δεν είχε ενημερώσει ούτε παραπονεθεί στους γονείς του για όσα περνούσε στο σχολείο.
Καβγάς για τα τρακτέρ

Αξιωματικός του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, ο οποίος πήρε την κατάθεση του 14χρονου, που ομολόγησε ότι σκότωσε με δύο μαχαιριές στον λαιμό τον φίλο του, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε συγκλονιστικά στοιχεία για το άγριο φονικό που συγκλόνισε τη χώρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα μετέδωσε το Mega, το μοιραίο βράδυ, όταν τα δύο αγόρια επέστρεφαν στα σπίτια τους από το αναψυκτήριο του χωριού ξεκίνησαν να τσακώνονται για το ποια οικογένεια έχει το καλύτερο τρακτέρ, με τον 14χρονο δράστη να ισχυρίζεται ότι το θύμα του είπε «εσένα ο πατέρας σου δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ». Οι δυο τους συνέχισαν τον δρόμο της επιστροφής αλλά σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο ανήλικος, το θύμα εξακολούθησε να τον «τσιγκλάει» για διάφορα θέματα. Τότε ο δράστης πήγε στο σπίτι του, πήρε το μαχαίρι και επέστρεψε για να σκοτώσει τον φίλο του.

Ο 14χρονος, αν και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη απόλυτα τι έχει συμβεί. Αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του άτυχου Τάσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου