Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία η παράσταση «Η επανάσταση των παραμυθιών» από τη θεατρική ομάδα του Κ.Δ.ΑΠ.-μΕΑ. Γιαννιτσών



Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση, γεμάτη ζωντάνια, με πολλά και πολλαπλά μηνύματα για πολλούς αποδέκτες, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το θεατρόφιλο κοινό του Δήμου Πέλλας, την περασμένη Κυριακή 29/5, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, από την θεατρική ομάδα του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ. Μια παράσταση για την οποία χρειάστηκαν τρεις μήνες να ετοιμαστούν τα σκηνικά, να γίνουν οι πρόβες και να αναπτυχθούν οι δεσμοί μεταξύ «ηθοποιών» και εθελοντών, καθώς η παράσταση αυτή ήταν «προϊόν» εθελοντισμού.

Όλα ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον της σκηνοθέτη της παράστασης Μαρίας Ξανθοπούλου-Κανελλιάδου, που είχε τη φαεινή ιδέα του εγχειρήματος και όλα προχώρησαν όταν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων «Ανατολή» του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ οι δύο σπουδαίες εθελόντριες, οι Ανδρομάχη Δουμζάκου και Φιλίτσα Γειτονίδου. Αν σε αυτούς προστεθεί και το προσωπικό του Κέντρου, τότε  υπήρξε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Οι γονείς, τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου ευχαριστούν από καρδιάς τη σκηνοθέτη Μαρία Ξανθοπούλου-Κανελλιάδου που από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τα άτομα του Κέντρου και τα ενθάρρυνε να… ανέβουν στο σανίδι. Παράλληλα εκφράζουν το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη τους στις δύο υπέροχες εθελόντριες, που χωρίς την παρουσία τους δε θα υπήρχε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.
Ευχαριστούν από καρδιάς τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ Κώστα Μπαλτζίδη, που προσπαθεί να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά τους, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
Τέλος, ευχαριστούν όλους τους φίλους και τις φίλες που παρακολούθησαν την παράσταση και στήριξαν μ’ αυτόν τον τρόπο την όλη προσπάθεια.
Το μέλος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων «Ανατολή» του Κ.Δ.ΑΠ. – μεΑ. Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Δημήτρης Καρατσαλιώτης επισημαίνει τα εξής: «Επειδή πιστεύουμε πως οι εθελοντές είναι αυτοί που στην κακή συγκυρία που βρίσκεται η χώρα θα αλλάξουν το τοπίο, σας καλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθήσετε τις δράσεις και να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πιστεύετε πως μπορείτε με κάποιον τρόπο να συμβάλετε στο έργο μας».

Τα στοιχεία για επικοινωνία είναι τα παρακάτω:

Δήμος Πέλλας, Κολοκοτρώνη 10 (Ανοιχτό Θέατρο)
Τ. Κ. 58100 Γιαννιτσά Τηλ. –  Fax: 2382022999 
Mobile: 6937385128

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου