Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Εκλογές "στα κρυφά" στον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών




Πραγματοποιήθηκαν όπως πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες οι εκλογές στον εμπορικό σύλλογο Γιαννιτσών, εκλογές που κυριολεκτικά ήταν βουβές και στα "κρυφά", μια που δεν ήταν γνωστές στους περισσοτέρους καταστηματάρχες της πόλης που κυριολεκτικά αγνοούσαν την διεξαγωγή τους.
Δεν έγινε καμία ενημέρωση με επιστολή για την ύπαρξη τους όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές ενημερώσεις του συλλόγου , εκτός και αν έκριναν οι διοικούντες ότι οι εκλογές δεν είναι σοβαρό θέμα.

Πραγματικά σε μια περίοδο όπου ο εμπορικός κόσμος δοκιμάζεται με την άδικη σκληρή φορολογία, την μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος και ταυτόχρονα του τζίρου του, να γίνονται εκλογικές διαδικασίες εν κρυπτό. Τώρα χρειαζόταν η μεγάλη συμμετοχή για να περάσει ένα δυνατό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας του εμπορικού κόσμου.
Είναι τραγικό εν έτη 2016 κάποιοι να νοιάζονται περισσότερο για τις θέσεις τους,  τους τίτλους τιμής και όχι την ανάδειξη και προώθηση των προβλημάτων για την επίλυση τους.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χρήστος - Γιαννιτσά18 Ιουνίου 2016 στις 12:00 μ.μ.

      Και λίγα λέει θα έλεγα εγώ Μαριάννα. Έχουμε να ακούσουμε για εκλογές εμπορικού συλλόγου μία δεκαετία τώρα. Πολύ καλά έκαναν εκεί στο Ματιές Πέλλας που αν και αθλητικό site ανέδειξε αυτό το θέμα. Δεν μπορεί να θεωρούν κάποιοι τσιφλίκι τους τον εμπορικό σύλλογο. Υπάρχουν μέλη τα οποία οφείλουν να σέβονται και να ενημερώνουν και όχι να τους προσβάλουν καλώντας να πάνε να ψηφίσουν τηλεφωνικά σε 5-10 γνωστούς. ΑΙΣΧΟΣ!!!

      Διαγραφή