Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη Υπουργού Παναγιώτη Κουρουπλή στην Πέλλα



Κατά την επίσκεψη στο Κέντρο προσφύγων στα Γιαννιτσά
 Την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην Πέλλα επισκέφτηκε το Δημαρχείο Σκύδρας, το κέντρο προσφύγων στα Γιαννιτσά, συναντήθηκε με την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ και παρευρέθη σε εκδήλωση στους Καταρράκτες που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου.
Τον συνόδευαν ο Γιάννης Σηφάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Στους Καταρράκτες
Παρευρέθηκαν και παρενέβησαν στην συζήτηση στους Καταρράκτες ( πέραν των βουλευτών) ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Θεοδωρίδης και οι άλλοι δήμαρχοι της Πέλλας, η Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Γρηγόρης Στάμκος και ο Δημήτρης Μπίνος. Ακόμη παρευρέθηκαν και έθεσαν θέματα που τους απασχολούν πολλοί φορείς της Π.Ε. Πέλλας ( εμπορικό επιμελητήριο, εμπορικός σύλλογος, ΤΕΕ, σύλλογος εργαζομένων Περιφέρειας, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εκπρόσωποι προγραμμάτων ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Γάγκλιου και άλλοι).   
 
Στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλα του ΣΥΡΙΖΑ
2η ημέρα επίσκεψης
Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ
Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης τονίζοντας ότι πέρασε η περίοδος της αβεβαιότητας και της σταθεροποίησης και αρχίζει η περίοδος της δίκαιης ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Υποσχέθηκε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Μίλησε για τους στόχους του Υπουργείου Εσωτερικών το επόμενο διάστημα, την κωδικοποίηση της νομοθεσίας, την ενοποίηση των μητρών που αφορούν τους πολίτες και την κάρτα πολίτη καθώς και την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης και αλλαγής του εκλογικού νόμου.
Υποσχέθηκε βοήθεια και συνεργασία με τους βουλευτές στην έξοδο της Πέλλας από την συγκοινωνιακή απομόνωση.

Εγκαίνια έργων του Δήμου Έδεσσας σε Κλεισοχώρι και Έδεσσα


Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου