Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τρία μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε αγώνες κωπηλασίας στη Θεσσαλονίκη



Την Κυριακή 26 Ιουνίου, διεξήχθησαν στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αγώνες κωπηλασίας με τη συμμετοχή 9 ομίλων της Βόρειας Ελλάδας. Μεταξύ αυτών και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με τέσσερα πληρώματα που κατάφεραν να κερδίσουν τρία μετάλλια.
Οι αγώνες ξεκίνησαν κανονικά το πρωί με τρία αγωνίσματα στο νερό, αλλά, λόγω υψηλού κυματισμού, συνεχίστηκαν στα εργόμετρα (προσομοιωτές κωπηλασίας). Στα αγωνίσματα που έγιναν στο νερό συμμετείχε από τον Ν.Ο.Γιαννιτσών η Ειρήνη Σδράυκου στο σκιφ κορασίδων και κατάφερε σε δύσκολες συνθήκες να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Τα υπόλοιπα πληρώματα που αγωνίστηκαν στα εργόμετρα  ήταν ο Στρατής Παπαδημητρίου από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας μαζί με τον Ιορδάνη Τάνο στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες, οι οποίοι κατέλαβαν την δεύτερη θέση στο διπλό παίδων αρχ., η Βαγγελιώ Φράγκου που ήταν τρίτη στο μονό κορασίδων αρχ. και η Ανδρομάχη Σδραύκου με την Ευγενία Μπαξεβάνου που ήταν πέμπτες στο διπλό κορασίδων αρχ.

Την αποστολή του Ομίλου συνόδεψαν ο προπονητής κ. Σπύρος Ασπρογέρακας, ο Έφορος Κωπηλασίας Τάσος Μητκάκης, καθώς και γονείς που με την παρουσία τους ενθάρρυναν και εμψύχωναν τα παιδιά στην προσπάθειά τους για διάκριση.

Η προετοιμασία των αθλητών εν όψει των Πανελληνίων αγώνων Ανάπτυξης και Παίδων-Κορασίδων, συνεχίζεται κανονικά με καθημερινές προπονήσεις και οι υπεύθυνοι του Ομίλου περιμένουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Τέλος, ο Βασίλης Τσαλικίδης που συμμετέχει από τις 17 Ιουνίου  σε κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδαςστην Καστοριά, θα αγωνιστεί την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, σε αγώνα επιλογής για μια θέση στα πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Νέων και Εφήβων-Νεανίδων 2016, που θα γίνουν τον Αύγουστο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Το Δ.Σ. εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον αθλητή του.


Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 09.00, στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518


Ο Έφορος δημοσίων Σχέσεων
Αθανάσιος Γίδαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου