Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

«Το ποτάμι που θύμωσε» του Θοδωρή Παπαϊωάννου ταξιδεύει Χαλικιδική



Ένα παραμύθι με οικολογικά μηνύματα που κατενθουσίασε και παράλληλα ευαισθητοποίησε μικρούς και μεγάλους τον προηγούμενο Μάρτη, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Χαλκιδικής.
«Το ποτάμι που θύμωσε» από την Παιδική Σκηνή  σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς συλλόγους Πολύχρονου και Κρυοπηγής  θα δώσει 2 παραστάσεις: το Σάββατο 16 Iουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πολύχρονου και την Κυριακή 17 Ιουλίου στο αμφιθέατρο Κρυοπηγής με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

Μια ποιοτική, διασκεδαστική και διδακτική πρόταση από το Εδεσσαϊκό Θέατρο, εμπλουτισμένη με πρωτότυπη μουσική που μαζί με τους φωτισμούς δημιουργούν φαντασμαγορικές εικόνες και μια ξεχωριστή ονειρική ατμόσφαιρα, ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια κι ένα υπέροχο ανθρώπινο δυναμικό επί σκηνής, συνθέτουν το παζλ μιας ιστορίας γραμμένης από τον εκπαιδευτικό-συγγραφέα Θοδωρή Παπαϊωάννου. 


Παιδιά και ενήλικες, παρασύρονται από το «ποτάμι» σε ένα υπέροχο παραμυθένιο ταξίδι, παρέα με πυγολαμπίδες, νεράιδες και τους κατοίκους μιας πολιτείας, που συνειδητοποιούν έστω και αργά, την αξία του πολυτιμότερου αγαθού της γης, του νερού.
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ ένα επιτελείο 40 περίπου ατόμων εργάστηκε με αγάπη και μεράκι, δημιουργώντας μια εξαιρετική δουλειά, αντάξια της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου