Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Σάρωσε τα χρυσά μετάλλια στο βόλλεϋ ο Ίκαρος Έδεσσας



Η αγωνιστική χρονιά 2015-2016 στο βόλλεϋ ανήκει στον ΙΚΑΡΟ Έδεσσας και αυτό δικαιωματικά. Στην Κεντροδυτική Μακεδονία κατάφερε επάξια να τερματίσει στην 1η θέση στα πρωταθλήματα στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων και μάλιστα αήττητοι χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ σε όλους τους αγώνες με τις αντίπαλες ομάδες. Επίσης η ομάδα Ανδρών κατέκτησε το κύπελο της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (EΣΠΕΜ) και κατατάχθηκε στην 3η θέση στην κατηγορία.


Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 το απόγευμα σε κεντρικό κατάστημα στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου όπου και έγιναν οι απονομές των κυπέλλων, χρυσών μεταλλίων και διπλωμάτων από τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριο στον Πρόεδρο του Συλλόγου Φωτιάδη Γιώργο στον Γεν.Γραμ/τέα Βασίλη Σεραφείμ, στον προπονητή των ομάδων Νίκο Ρέτζιο και στους παίκτες των ομάδων. Ο Δήμαρχος συνεχάρη όλους τους παίκτες που απαρτίζουν τις ομάδες του Ίκαρου και την Διοίκηση για αυτές τις διακρίσεις, οι οποίες τιμούν την Έδεσσα και ευχήθηκε για την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΣ ΄Ικαρος να συνεχίσει δυναμικά με  πρωτιές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και γονείς των παικτών του Ίκαρου.

Να αναφερθεί  ότι οι ομάδες του Ίκαρου Παίδων και Παμπαίδων λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στην ετήσια γιορτή Volley της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα το Σάββατο 25-6-2016 όπου έγιναν οι απονομές και τιμητικές διακρίσεις όλων των ομάδων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου