Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Παραιτήθηκε ο Χ. Σκλαβούνης από την κατάρτιση του προγράμματος ανάπτυξης της ΝΔ



Σε συνέχεια της σκληρής αντιπαράθεσης ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή την έρευνα που διεξήχθη στην οικία του πρώην στελέχους της UBS και επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μέχρι το Μάρτιο του 2015, Χρήστου Σκλαβούνη, με στόχο την ανεύρεση στοιχείων για φοροδιαφυγή, ο κ. Σκλαβούνης ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του και την παραίτησή του από την ενασχόληση με την κατάρτιση του προγράμματος ανάπτυξης της ΝΔ, στο οποίο όπως τονίζει, συνέβαλε εθελοντικά.


Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκλαβούνης επισημαίνει ότι ουδέποτε ενεπλάκη στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας με διακίνηση χρημάτων στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο για συκοφαντικά δημοσιεύματα για τον ίδιο, που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Αναφορικά τέλος με την δραστηριοποίησή του στην κατάρτιση του προγράμματος ανάπτυξης της ΝΔ, σημειώνει ότι "αποφάσισα να αποσυρθώ από αυτήν την ενασχόληση, μέχρι να κλείσει το κεφάλαιο της φερόμενης ανάμειξής μου με την παράνομη δραστηριότητα της διακίνησης μαύρου χρήματος. Γεγονός ψευδέστατο" καταλήγει.

Πηγή:
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου