Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Κυριακή 28/8



Κριός
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι γεμάτος από συμβιβασμούς που καλείσαι, αγαπητέ Κριέ, να κάνεις. Περιόρισε την απότομη στάση σου και δεν θα χάσεις. Τα πράγματα δεν είναι πάντοτε στα μέτρα που μας ευχαριστούν. Η ικανοποίηση πλησιάζει και μπορείς να την επισπεύσεις κι άλλο, με τη θετική σου διάθεση.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και άσε για αύριο τις υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ταύρος
Γενικά
Ο τρόπος δράσης και η επιμονή σου να υποστηρίζεις σταθερά τις απόψεις σου είναι το μυστικό της επιτυχίας σου. Η ολοκλήρωση δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ τα άστρα θα ευνοήσουν πολύ το ζώδιό σου προς αυτή την κατεύθυνση. Αρκετές ευκολίες θα περιλαμβάνει το ερχόμενο διάστημα – αξιοποίησέ τις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσετε κάποιες στιγμές μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα είναι πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Καλά κάνεις, αλλά περιόρισε ταυτόχρονα τα πολλά έξοδα.

Δίδυμος
Γενικά
Νέες συμμαχίες πρόκειται να προκύψουν για το ζώδιό σου, σοβαρού χαρακτήρα, μέσα από καινούργιες γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα που θα αναγνωρίσουν την αξία σου και θα αποφασίσουν να σε στηρίξουν. Οι προτάσεις θα είναι αξιόλογες και τα οφέλη μεγαλύτερα απ’ όσο θα περίμενες αρχικά. Προετοιμάσου για άνοδο σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητήσεις αρκετά μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο τα επαγγελματικά ζητήματα στην άκρη και ξεκουράσου, γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα εξακολουθούν να σε εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Γενικά
Κάποιο άτομο, αγαπητέ Καρκίνε, που επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο εντελώς ξαφνικά, θα σε στηρίξει, ζητώντας όμως ανταλλάγματα, ταυτόχρονα. Κράτα αποστάσεις, καθώς θα κινδυνέψεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Οι προθέσεις αυτού του ατόμου δεν θα είναι σαφείς και θα δυσκολευτείς να οδηγηθείς στα αληθινά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία και ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να υπεραισιοδοξείς για τα αισθηματικά σου, καθώς πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει τον δρόμο τους και θα έχεις ικανοποίηση. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Λέων, για καταξίωση και κοινωνική αναγνώριση, σε απομακρύνει από τους πραγματικούς σου στόχους. Χάνεις άσκοπο χρόνο στο κυνήγι της επιβεβαίωσης και αποσπάσαι από την ουσία. Η πνευματική σου υπόσταση έχει μεγαλύτερη σημασία από την κοινωνική σου παρουσία – μην επενδύεις σε λανθασμένες κατευθύνσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θέματα δεν τελειώνουν, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, δικαιούσαι να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις πολλή σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Γενικά
Η ένταση των ημερών είναι πέρα από κάθε όριο και αυτό, αγαπητέ Παρθένε, σε ανησυχεί πολύ. Μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει με τον αρνητικό τρόπο σκέψης του. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προχώρα με συγκεκριμένο τρόπο δράσης προς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται. Στο χέρι σου είναι να λύσεις προβληματικές καταστάσεις του αισθηματικού σου τομέα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που σε επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε όμως σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και από αύριο θα ξαναβρείς τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Οι καταστάσεις πρόκειται να βελτιωθούν με μαγικό τρόπο για το ζώδιό σου και είναι σχεδόν σίγουρο πως πολύ σύντομα δεν θα θυμάσαι την ταραχή που πέρασες πρόσφατα. Ακόμα και οι καλοί σου φίλοι δεν θα μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα στάθηκες πάλι στα πόδια σου. Το μέλλον σού ανήκει και οι νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να διατηρήσεις καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου και να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Οικονομικά, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Σκορπιός
Γενικά
Μην δώσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, δικαιώματα για συζητήσεις που αφορούν προσωπικά σου θέματα, σε άτομα που δεν έχουν αποδείξει την αγνότητα των προθέσεών τους. Πολύ σύντομα οι καταστάσεις θα σε φέρουν σε αδιέξοδο. Για να το αποφύγεις, κράτα απόσταση από όσους δείχνουν να μην σέβονται το ιδιωτικό σου απόρρητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες και θα καταφέρεις πάρα πολλά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

Τοξότης
Γενικά
Παρ’ ότι αγαπάς τα ταξίδια και τις αλλαγές, αυτά αργούν ακόμη, αλλά μία ευχάριστη πρόσκληση για μία μετακίνηση σε κοντινό προορισμό θα γίνει αφορμή να πλησιάσεις άτομα που δεν γνώριζες αρκετά. Ένας νέος κόσμος πρόκειται να ανοιχθεί για το ζώδιό σου και όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αργά και σταθερά. Μην αφήσεις την καχυποψία σου να μπλοκάρει τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να πεις στο ταίρι σου με ηρεμία αυτά που θέλεις και προπάντων να μην απομακρυνθείς. Μίλα του έξω από τα δόντια, για να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, που είναι Κυριακή, να σκέφτεσαι τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Για τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τελειώσεις με κάποια θέματα.

Αιγόκερως
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε ένα μήνυμα που πρόκειται να λάβεις ξαφνικά από κάποιο άτομο από το παρελθόν που συνάντησες πρόσφατα. Το γεγονός θα σου δώσει χαρά και η συνάντηση θα φέρει στην επιφάνεια παλιότερα συναισθήματα που ήταν κρυμμένα για χρόνια. Πολλά μπορούν να συμβούν – απελευθέρωσε κάθε ευαισθησία και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, κάποια πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στη σχέση σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις. Οικονομικά, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα θέματα που επείγουν.

Ιχθύες
Γενικά
Τα άστρα χαμογελούν στο ζώδιό σου και βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για ξεκούραση, ψυχαγωγία και κάθε μορφής διασκέδαση και συναναστροφή. Ξεκουράσου και δώσε έμφαση στη διατροφή και στην άσκησή σου. Η βελτίωση της εμφάνισής σου θα εντυπωσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα διάφορα θέματα που έχεις. Οικονομικά, θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν από καιρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου