Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Τρίτη 30/8



ΚΡΙΟΣ
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μεγάλη ανησυχία και προβληματισμός πρόκειται να καταβάλουν το ζώδιό σου. Μην μοιραστείς τις σκέψεις σου με κανέναν, ασχολήσου με το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου και απελευθέρωσε τη θετική σου σκέψη. Όλα μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να δράσεις δυναμικά και να περιορίσεις κάθε ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά ενδιαφέρουσες προτάσεις προβλέπονται σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, ενώ και οι συνθήκες εργασίας σου θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις όμως αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Οικονομικά, θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα ως προς τις πολλές εκκρεμότητες που έχεις να καλύψεις. Μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα προκειμένου να ανταπεξέλθεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Τα απρόοπτα ευτυχώς πέρασαν για το ζώδιό σου και μάλιστα άφησαν πίσω τους ευχάριστες εξελίξεις. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα χρειαστεί να συγκεντρωθείς στην προώθηση των σχεδίων σου και να βελτιώσεις παράλληλα την καθημερινότητά σου. Ένα σύντομο ταξίδι θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα επαναφέρει τη θετική σου διάθεση που σε είχε εγκαταλείψει προσωρινά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν απορροφηθείς τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, προκειμένου να προωθήσεις πιο αποτελεσματικά τα σχέδιά σου. Σε σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα πράγματα δείχνουν θετικά για το ζώδιό σου. Τα σχέδιά σου δρομολογούνται και οι εντάσεις του παρελθόντος απομακρύνονται. Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες θα βελτιωθούν και θα δημιουργηθεί καλύτερο κλίμα σε όλα τα επίπεδα. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο άτομο μεγάλου κύρους, ώστε να αποφύγεις ταυτόχρονα και μια παγίδα που κρύβεται εκεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς, έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει δυσκολέψει η καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις ούτως ώστε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά, αλλά μπορείς να ισορροπήσεις την κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το σπίτι και η οικογένεια σε απασχολούν με τα εκατοντάδες προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά. Βάλε τάξη στα πράγματα και ιεράρχησε τις ανάγκες ώστε να μπορέσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας για όλους. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, εφιστά στο ζώδιό σου την προσοχή σε μετακινήσεις και προσωπικά αντικείμενα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, επαγγελματικά, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές, μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.
ΛΕΩΝ
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μην εμπλακείς σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε κακές συμφωνίες εις βάρος σου και απόφυγε οτιδήποτε καινούργιο το ερχόμενο διάστημα. Περιορίσου στην κάλυψη των βασικών καθημερινών σου υποχρεώσεων. Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη πλανητική εύνοια για το ζώδιό σου, αλλά προς το παρόν σημασία έχεις να αποφύγεις τις παγίδες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
ΠΕΡΘΕΝΟΣ
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, ανεπιθύμητες καταστάσεις θα εμποδίζουν, αγαπητέ Παρθένε, την εξέλιξη των υποθέσεών σου και θα σε ταλαιπωρούν. Εστίασε την προσοχή σου σε προβλήματα που μπορούν να ξεπεραστούν και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Τώρα μπορείς να προωθήσεις αρκετές υποθέσεις που θα ολοκληρωθούν αργότερα με λιγότερο κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, τα εισοδήματά σου θα είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ‘ανοιχτείς’ και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.
ΖΥΓΟΣ
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια από το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση σχέσεων σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Προώθησε τις υποθέσεις σου άμεσα και μην πελαγώσεις με τις λεπτομέρειες, ώστε τα πράγματα να μπουν σε τάξη. Υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προοπτικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου και θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου, ώστε να έρθει και η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιες επαγγελματικές κινήσεις θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Προχώρα σε ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Οικονομικά, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση, γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και αυτή δεν είναι περίοδος για λάθη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπερδεμένες καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν με ηρεμία και σοβαρή συζήτηση, προς όφελος όλων. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μην αφήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, τα πράγματα στην τύχη τους και μην αφεθείς στη φαντασίωση ότι όλα πάνε καλά, γιατί θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Η υπερβολή δεν θα βοηθήσει στην τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε όμως να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον επαγγελματικό τομέα, ειδάλλως μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και μπορείς να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Πλησίασε τα κατάλληλα πρόσωπα για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Κάποια οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν, αλλά μακροπρόθεσμα θα εξελιχθούν θετικά για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σχετικά με κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και για να καλύψεις κάποια ‘ανοίγματα’ που εκκρεμούν ακόμη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αποφάσεις σου σύντομα θα οριστικοποιηθούν και τα πράγματα θα πάρουν νέα τροπή, οδηγώντας τους στόχους σου σε ολοκλήρωση. Η ευτυχία είναι δικό σου επίτευγμα και αξίζει να το απολαύσεις. Φίλοι χαίρονται με την αλλαγή στη ζωή σου και εσύ απαλλάσσεσαι από όλα όσα σε κούρασαν επί μακρόν. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα υπάρχει μια μικρή ασυνεννοησία σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση προβλέπεται σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Βάλε πρόγραμμα. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια κάποιας μετακίνησης, θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία ικανή να σου μεταμορφώσει τη ζωή. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, δείξε μεγάλη προσοχή σε όσα θα δεις και θα ακούσεις. Πολλά θα αλλάξουν από εδώ και πέρα για το ζώδιό σου, που μπορούν να σε οδηγήσουν σε ικανοποιητική πορεία. Η θετική σκέψη και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα νιώσεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο θα σηματοδοτήσουν συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνεις και πολύ πιο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση θεμάτων, ευνοούνται.
ΙΧΘΥΣ
Μην αφήσεις στην τύχη μια θαυμάσια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα στη ζωή σου. Περιόρισε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις και πάψε να ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα που σου σπαταλούν τον χρόνο, χωρίς εξέλιξη και πρόοδο. Το μέλλον θα εξαρτηθεί από την ορθότητα της στάσης σου. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, κάποιες καθυστερήσεις προβλέπονται σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να εξομαλύνεις κάποιες καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου