Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ιστιοπλοΐα: Τέταρτος ο Μιτάκης, 4οι Μαντής - Καγιαλής, ανεβαίνουν Μπεκατώρου - Πατενιώτης



Εντυπωσιακός και στην 4η ιστιοδρομία σκαφών τύπου Finn ήταν ο Γιάννης Μιτάκης. Ο Έλληνας ιστιοπλόος μετά την 3η θέση στην προηγούμενη ιστιοδρομία, αυτή την φορά ήταν 2ος, με αποτέλεσμα να ανέβει 6 θέσεις και να περάσει στην 4η της γενικής κατάταξης με 41 βαθμούς ποινής (12ος, 24ος, 3ος και 2ος).

Στην κορυφή της γενικής κατάταξης με 23 β.π. (1ος στην 4η ιστιοδρομία) πέρασε ο Βρετανός, Τζιλ Σκοτ (23β.π.), με δεύτερο το Σλοβένο, Βασίλι Σμπόγκαρ (21β.π.) και τρίτο τον Τούρκο, Αλικάν Καϊνάρ με 31 βαθμούς ποινής.


470 ανδρών: Στην 4η θέση οι Μαντής-Καγιαλής

Η πρώτη μέρα στα 470 ανδρών φέρνει το ελληνικό πλήρωμα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την 3η θέση στην 2η ιστιοδρομία και μετά την 9η που έλαβαν στην 1η βρίσκονται 4οι στη γενική με 12 βαθμούς ποινής, όσους και το πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας (Σνόου-Χάνσεν/Γουίλκοξ) που κατέχουν προς το παρόν την 3η θέση.

Με 3 βαθμούς ποινής οι Κροάτες, Μάρενιτς και Φαντέλα βρίσκονται στην κορυφή κι ακολουθούν οι Ράιαν/Μπλέτσερ (Αυστραλία) με 9 βαθμούς ποινής.

Nacra 17: Βελτιώνουν τη θέση τους Μπεκατώρου - Πατενιώτης


Το άσχημο ξεκίνημα που είχαν στην πρώτη ιστιοδρομία της κλάσης Nacra 17 (δεν τερμάτισαν) φαίνεται ότι επέδρασε θετικά στο ελληνικό πλήρωμα κι έτσι στην 2η οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης πήραν την 3η θέση και ανέβηκαν στην 12η θέση της γενικής, ενώ απομένει άλλη μία κούρσα για να ολοκληρωθεί η πρώτη μέρα του προγράμματος.

Οι Βραζιλιάνοι, Ιζαμπέλ Σουάν και Σάμουελ Αλμπρεχτ πήραν την πρώτη θέση, ενώ στην δεύτερη βρέθηκε το δίδυμο από την Αργεντινή, Σεσίλια Καράνσα-Σάρολι και Σαντιάγκο Λανγκ.

Laser: Δέκατος στη γενική ο Κοντίδης 

Βελτιώθηκε στην 6η και τελευταία σημερινή ιστιοδρομία των laser ο Παύλος Κοντίδης, παρ΄ όλα αυτά η 6η θέση που πήρε δεν ήταν ικανή για να τον φέρει κοντά στις πρώτες θέσεις. Ο Κύπριος «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου είναι προς το παρόν 10ος στη γενική κατάταξη με 84 βαθμούς ποινής.

Ο Τόντσι Στιπάνοβιτς (Κροατία) με 38β. ποινής προηγείται, ακολουθεί στην 2η θέση ο Νικ Τόμπσον (Μ.Βρετανία) με 52β.π. και τρίτος είναι ο Ολλανδός, Ρούντγκερ φαν Σααρντενμπουργκ με 61 β.π.
sports.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου