Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Στην 4η θέση η δίκωπος γυναικών



Το μουδιασμένο ξεκίνημα δεν επέτρεψε στις Νικολαϊδου - Ασουμανάκη να πάρουν μετάλλιο στην κωπηλασία και έμειναν στην 4η θέση!
Στην 4η θέση των Ολυμπιακών Αγώνων στη δίκωπο γυναικών τερμάτισαν οι Νικολαϊδου - Ασουμανάκη. Οι δύο Ελληνίδες φάνηκε να ξεκινούν κάπως αργά και μουδιασμένα και στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας ήταν στην 5η θέση. Στα τελευταία 500 μέτρα, τα έδωσαν όλα, ξεπέρασαν τη Γαλλία αλλά και πάλι έμειναν στην 4η θέση με 7:48.62, πίσω από την Πολωνία (7:40.10), Μεγάλη Βρετανία (7:41.05) και Λιθουανία (7:43.76).

Οπως και να έχει πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζοντας την παράδοση που έχει η ελληνική κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μπορεί να μην ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά δεν είναι μικρό πράγμα η 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Oι λίγοι Ελληνες που βράθηκαν στο κολυμβητήριο της Lagoa ενθάρρυναν με φωνές τα κορίτσια λέγοντας: «δεν πειράζει» και «μπράβο»...
Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Τζιάνι Ποστιλιόνε μπορεί να έχασε το μετάλλιο με την Ελλάδα, αλλά το πήρε με τη Λιθουανία, την οποία επίσης προπονεί!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου