Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Δυνατές ελληνικές «μάχες» στην 5η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων



Την επιτυχία της Άννας Κορακάκη θα προσπαθήσουν να «μιμηθούν» οι Έλληνες αθλητές, που συνεχίζουν την προσπάθειά τους να ανέβουν σε ένα σκαλί του βάθρου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δυνατές συγκινήσεις έχει να προσφέρει και το σημερινό πρόγραμμα με τις ελληνικές συμμετοχές.


Στη «μάχη» ρίχνονται η σημαιοφόρος μας, Σοφία Μπεκατώρου με τον Μιχάλη Πατενιώτη, η Εθνική Ομάδα Πόλο κόντρα στο φαβορί, Ουγγαρία, η τετράκωπος άνευ των ανδρών που στόχο έχει να γίνει το τρίτο πλήρωμα που περνά στα τελικά, ο Ηλίας Ηλιάδης που ξεκινά σήμερα, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος στην κολύμβηση, ενώ την αυλαία ανοίγει η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου στην ξιφασκία.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

14:30 Ξιφασκία
Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου ξεκινάει την προσπάθειά της στο ξίφος ασκήσεως, κόντρα στην Ντο από το Βιετνάμ, στο γύρο των «64». Σε περίπτωση πρόκρισης στους «32», θα αγωνιστεί στις 15.10 κόντρα στην Ερίγκο (Ιταλία).

15:30 Κωπηλασία
Μια θέση στον τελικό της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου διεκδικεί το ελληνικό πλήρωμα, που αποτελείται από τους Διονύση Αγγελόπουλο, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Γιάννη Χρήστου.

16:20 Πόλο
Τη νίκη που θα της δώσει τεράστια ώθηση για την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου θα διεκδικήσει η Εθνική Πόλο Ανδρών, κόντρα στο φαβορί της διοργάνωσης, την Ουγγαρία.

17:10 Τζούντο
Τις υποχρεώσεις του στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού ξεκινά και ο Ηλίας Ηλιάδης στο τζούντο, στην κατηγορία κάτω των -90κ., κόντρα στον Κινέζο Τσενγκ.

19:05 Ιστιοπλοΐα
Πρώτη ιστιοδρομία για την κατηγορία 470, με τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και η προσπάθεια των Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλη Πατενιώτη στην κατηγορία Nacra 17.

Κολύμβηση
19:40 Βουτιά για τα προκριματικά των 200μ. ύπτιο θα κάνει ο Απόστολος Χρήστου.
20.24 Την προσπάθειά του στα προκριματικά των 200μ. μικτής ατομικής ξεκινάει και ο Ανδρέας Βαζαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου