Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αήττητη και σε τροχιά πρόκρισης η εθνική μας. 8-8 με την Ουγγαρία



Με ένα απίθανο γκολ του Βλαχόπουλου στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο της ελληνικής επίθεσης κα 5 μόλις δεύτερα πριν το τέλος της αναμέτρησης η εθνική μας ομάδα του πόλο κατάφερε και πήρε την ισοπαλία απέναντι στην Ουγγαρία διατηρόντας το αήττητο μετά από 3 ματς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) και μένοντας σε τροχιά πρόκρισης στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Ρίο.

Η ελληνική ομάδα αν και αντιμετώπισε προβλήματα στην επίθεση στους 2 πρώτους περιόδους της αναμέτρησης κατάφερε στη συνέχεια να ισορροπήσει το παιχνίδι και στην 3η περίοδο να προηγηθεί ακόμα και με 6-4. Με ένα επιμέρους 4-1 η Ουγγαρία θα προηγηθεί με 8-7 και απομένοντας 1,5 μόλις λεπτό πριν την λήξη του αγώνα και έχοντας και την κατοχή της μπάλας όλα έδειχναν ότι η εθνική μας θα γνώριζε την πρώτη της ήττα.
Οι έλληνες αθλητές μας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και αφού κατάφεραν να βγάλουν την τελευταία άμυνα τα έδωσαν όλα προκειμένου να πετύχουν στην τελευταία τους επίθεση το γκολ της ισοφάρισης. Και αυτό ήρθε όπως αναφέραμε και στην αρχή από το δεξί χέρι του Βλαχόπουλου που με μία γκολάρα από μακριά στη λήξη του χρόνου της επίθεσης κατάφερε να κάνει το 8-8.
Στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα που είχε στη διάθεσή της η Ουγγαρία δεν κατάφερε να αλλάξει το αποτέλεσμα καθώς η μακρινή πάσα στο κέντρο της άμυνας της εθνικής μας κόπηκε εύκολα από τους έλληνες διεθνείς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου