Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια!



Ψάχνετε… Ψάχνετε… Ψάχνετε… και δεν καταλήγετε πουθενά; Δεν μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιο μέρος να περάσετε τις διακοπές σας με το σύντροφό σας;

Εννοείται πως τα ελληνικά νησιά ( πρέπει να ) βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών σας.
Παρέχουν ο,τιδήποτε ένα ζευγάρι μπορεί να αναζητάει, ποικιλία επιλογών για κάθε προτίμηση και, σίγουρα, εγγύηση καλοπέρασης και διασκέδασης. Για αυτό το λόγο, εξάλλου, και χιλιάδες τουρίστες, προερχόμενοι από όλα τα μέρη της γης ( παραδείγματος χάριν από τις γειτονικές Ιταλία και Τουρκία,
από την Ισπανία, τη Γαλλία, τις σκανδιναβικές χώρες κ.λπ. ) επιλέγουν τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές – και όχι μόνο – διακοπές τους. Εμείς θα σας προτείνουμε μερικά ελληνικά νησιά που θεωρούμε / θεωρούνται ως τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια και, από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σας να πείσετε το αγόρι ή το σύζυγό σας να σας πάει σε ένα από αυτά!

Αστυπάλαια: η πεταλούδα του Αιγαίου
Ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια είναι η Αστυπάλαια, η οποία, όπως χαρακτηρίζεται, είναι η πεταλούδα του Αιγαίου, μιας που το σχήμα της μοιάζει με πεταλούδα. Η Αστυπάλαια βρίσκεται στο σημείο όπου τα Δωδεκάνησα ενώνονται με τις Κυκλάδες. Αποτελεί έναν τέλειο προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, ενώ τα ζευγάρια που θα πάνε εκεί μπορούν να γνωρίσουν εις βάθος τις ομορφιές της ελληνικής ζωής και κουλτούρας. Γεμάτη από πανέμορφες, ηλιόλουστες και ήρεμες παραλίες, όπως: Τζάκια, Πάνορμος, Παχιά Άμμος, Βάτσες, Πλάκες, Άγιος Κωνσταντίνος. Μάλιστα, πολλές από τις παραλίες εδώ είναι σχεδόν ερημικές, ό,τι πρέπει για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που θέλει να χαλαρώσει και να βιώσει όμορφα και ήρεμα τον έρωτά του στις διακοπές του. Επίσης, στην Αστυπάλαια επιβάλλεται να κάνετε έναν περίπατο κοντά στο Κάστρο κατά την ώρα του δειλινού και να καταλήξετε στο Αρχιπέλαγος, το καφέ που είναι περίφημο σε όλη την Ελλάδα για τη σοκολατίνα του με το πιπέρι!

Σαντορίνη η ειδυλλιακή
Το νησί αυτό αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές πλήθος ατόμων, ζευγαριών και όχι μόνον. Και όχι αδίκως! Μοναδική θέα στην Καλντέρα προσφέρουν τα ηφαιστειογενή βράχια. Μπορείτε να πάρετε από το χέρι το ταίρι σας και να πάτε για ποτό απολαμβάνοντας τα υπέροχα χρώματα, που μοιάζουν με αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες και δεν πιστεύετε ότι είναι δυνατό να υπάρχουν στην πραγματικότητα! Απολαύστε, ακόμη, το περίφημο ηλιοβασίλεμα της Οίας, καθώς και το πολύ-φωτογραφημένο Ημεροβίγλι. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα συνθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου η εξόρμησή σας στη Σαντορίνη να είναι εξαιρετικά ρομαντική και να περάσετε αξέχαστες στιγμές. Προτείνετε στο σύντροφό σας να επισκεφθείτε τη Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αποφεύγοντας ωστόσο τη διαμονή σας εδώ το 15Αύγουστο, μιας που ο κόσμος είναι υπερβολικά πολύς εκείνες τις ημέρες.

Κήθυρα, το ταίρι σας, το αυτοκίνητό σας και καλά να περάσετε
Ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για τα ζευγάρια είναι αναμφίβολα τα Κήθυρα, το νησί που γεωγραφικά ανήκει στα Ιόνια νησιά, αλλά βρίσκεται κάτω από την Πελοπόννησο. Το νησί που έχει ασύλληπτα όμορφες παραλίες όπως οι: Κομπονάδα, Καλαδί, Φυρή Άμμος. Το νησί που συνδυάζει διασκέδαση και ηρεμία, ανάλογα τα γούστα και την όρεξη της στιγμής. Το νησί που, εάν έχετε μαζί σας το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να το εξερευνήσετε και να εντοπίσετε τις ομορφιές του.

Σπέτσες: μία ανάσα από την Αθήνα
Οι Σπέτσες αποτελούν αναντίρρητα για πολλούς ερωτευμένους τον πιο καλό προορισμό, ιδίως για όσους μένουν σε κοντινές περιοχές, όπως στην Αθήνα, απ’ όπου η απόσταση είναι μόλις 2 ώρες με καταμαράν ή ταχύπλοο. Το νησί αυτό έχει αντισταθεί στην τάση πολλών άλλων για εκπτώσεις στις τιμές του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η διαμονή σας εδώ θα σας στοιχίσει ακριβά. Κάθε άλλο. Ως εκ τούτου, ως αποτέλεσμα δηλαδή της προαναφερόμενης αντίστασης-άρνησης του νησιού, ο τουρισμός ( αναφερόμαστε σε Έλληνες κυρίως γιατί οι αλλοδαποί δεν είναι και πάρα πολλοί, όπως είναι σε άλλα κοσμοπολίτικα νησιά) φαίνεται να είναι «εκλεκτός». Ωραίες παραλίες, παροχή κάθε υπηρεσίας (φαρμακεία, εστιατόρια, τράπεζες κ.λπ.) σε πολύ κοντινές αποστάσεις και τρομερή φιλοξενία από τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων σας υπόσχονται ότι θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα, θα ξεκουραστείτε, θα φάτε καλά και σίγουρα θα θέλετε να ξαναέρθετε!

Μήλος το ζευγαρονήσι
Ομολογουμένως, η Μήλος αποτελεί το κατ’ εξοχήν πιο ιδανικό μέρος για τις διακοπές των ζευγαριών. Συνδυάζει έντονη νυχτερινή ζωή στη Χώρα της μαζί με ηρεμία, καλό φαγητό, δρόμους για βόλτες, γραφικά χωριουδάκια και εξαίσιες παραλίες που βρέχονται από το Αιγαίο Πέλαγος. Η Μήλος είναι γνωστή για τις παραλίες της, αφού διαθέτει 75 παραλίες! Ορισμένες από αυτές είναι οι ακόλουθες: το Κλέφτικο, το Σαρακήνικο, το Τσιγκάρδο και η Αγία Κυριακή, οι οποίες πραγματικά κόβουν την ανάσα των επισκεπτών τους. Εδώ θα δείτε βράχια διαφόρων χρωμάτων, λευκά, κόκκινα, μέχρι και μαύρα και κίτρινα! Επισκεφθείτε το και δε θα χάσετε!
Εξοπλιστείτε με το σύντροφό σας, τη βαλίτσα σας, τα εισιτήριά σας, χρήματα –όσα κρίνετε απαραίτητα-, όρεξη και κέφι και επισκεφθείτε ένα από τα 5 προαναφερόμενα νησιά, ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για ζευγάρια, και ρίξτε και μια βουτιά και για εμάς που σας τα προτείνουμε τους συγκεκριμένους προορισμούς, τους οποίους θεωρούμε ότι δε θα ξεχάσετε!

dynamikhgynaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου