Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Τραγωδία.Μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν μαζί στο διαμέρισμά τους



Σοκαριστική υπόθεση αυτοκτονίας στα Πατήσια. Μια 57χρονη γυναίκα και ο 28χρονος γιος της βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμά τους.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν την επομένη του Δεκαπενταύγουστου οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Κουρτίδου 120 κάλεσαν την αστυνομία για να αναφέρουν την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα.Οι άνδρες της αστυνομίας που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν
την 57χρονη μητέρα και τον 28χρονο γιό της νεκρούς, σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Την περασμένη Τρίτη οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία. Η τελευταία φορά που τους είχαν δει, τον 28χρονο για την ακρίβεια ήταν στο super market στις τέσσερις του μήνα. Από τότε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.
Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα. Είδαν τα δυο σώματα σε προχωρημένη σήψη. Κλήθηκε ιατροδικαστής, ωστόσο ήταν δεδομένο ότι δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Τα δεκάδες χάπια αλλά κυρίως το σημείωμα που φρόντισαν να βάλουν σε εμφανές σημείο αποδείκνυαν τι είχε συμβεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, αμφότεροι έγραψαν ένα σημείωμα στο οποίο λένε που αφήνουν την περιουσία τους, έγραψαν τα ονόματά τους στο κάτω μέρος της σελίδας, υπέγραψαν και πήραν στη συνέχεια μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν τους έχει αναζητήσει, ενώ οι αστυνομικοί ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου