Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Η τελευταία μέρα της ΝΔ στα γραφεία της Συγγρού



Χαμογελαστός και καθισμένος πάνω σε ένα άδειο γραφείο ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης «αποχαιρετά» με ανάρτηση στο twitter τη λ. Συγγρού

Με μια φωτογραφία που ανήρτησε πριν από λίγο στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης «αποχαιρετά» το γραφείο του στη λεωφόρο Συγγρού, αφού όπως ενημερώνει, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στεγάζεται εκεί.

Από αύριο και έως και τις 17 του μήνα η ΝΔ ουσιαστικά θα λειτουργεί από τα γραφεία της στη Βουλή. Το νέο «σπίτι» της ΝΔ στο Μοσχάτο, θα είναι έτοιμο και θα λειτουργεί από τις 18 Αυγούστου.

Σημειώνεται, ότι λόγοι οικονομίας επέβαλαν τη μετακόμιση από τη λεωφόρο Συγγρού στο Μοσχάτο, όπου το ενοίκιο είναι φθηνότερο. Το «νοικοκύρεμα» στα οικονομικά του κόμματος, υπενθυμίζεται, ήταν από τις πρώτες δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ.

Σημειώνεται, ότι όπως έχει δηλώσει ο κ.Μητσοτάκης, το ενοίκιο στα νέα γραφεία του κόμματος, θα κοστίζει περίπου το ένα δέκατο από αυτό που πλήρωνε το κόμμα στη λ. Συγγρού: από 95.000 ευρώ, 9.800 ευρώ και μάλιστα για διπλάσιο χώρο.

Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα βρίσκονται στον αριθμό 62 της οδού Πειραιώς σε ένα τριώροφο βιοτεχνικό κτίριο συνολικού εμβαδού περί των 2.500 τ.μ. (της Συγγρού είναι περίπου 1.000 τ.μ). Η μετακόμιση αρχικά αναμενόταν να είχε ολοκληρωθεί μετά  το Πάσχα.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου