Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Τρίτη 13/9



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη, η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα αν διαπιστώσεις ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείς είναι σχετικά ανεπαρκής ή προβληματικός, δεν έχεις παρά να τον αναβαθμίσεις.

Ερωτικά
Κάτι δυνατό «παίζει» στον χώρο της εργασίας σου ή με έναν συνάδελφο σου κι αν δεν υπάρχει κάτι που να σου απαγορεύει την… συμμετοχή, μπορείς να το ζήσεις, χωρίς όμως να έχεις περαιτέρω προσδοκίες.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα. Παράλληλα, αν είσαι γονιός ίσως χρειαστεί να «σκύψεις» πάνω σε ένα πρόβλημα του παιδιού σου.
Ερωτικά
Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες και καταλυτικές αλλά να θυμάσαι ότι παρά τις όποιες υποσχέσεις ή διαβεβαιώσεις ό,τι κι αν ξεκινήσει σε αυτήν την περίοδο έχει μια όχι και τόσο μακρινή ημερομηνία λήξης.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην οικογενειακή σου ζωή σε βοηθούν να δεις την ζωή σου με… άλλο μάτι! Μάλιστα, η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια συνολική διερεύνηση του παρελθόντος σου, από την οποία θα «βγουν» πολλά. Ίσως πάλι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις προσωρινά τόπο διαμονής.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια μόνιμη σχέση, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να αλλάξεις αναγκαστικά το πλαίσιό της ή να απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου εξ αιτίας κάποιων γενικότερων εξελίξεων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να διευρύνει την αντίληψη σου, βοηθώντας σε να καταλάβεις πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν με κινέζικα. Ίσως ακόμη συμβάλλει στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών ή σε ένα καταλυτικό ταξίδι. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται ότι εμπλέκεται περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε στα προσωπικά σου αλλά ίσως να μην πρόκειται για μια απλή «αυθαιρεσία» αλλά για μια «συμπαιγνία» με συγκεκριμένη στόχευση..
ΛΕΩΝ
Γενικά
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στα οικονομικά σου κι ίσως έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις θεαματικά το εισόδημά σου, έστω κι αν πρόκειται για κάτι έκτακτο και όχι μόνιμο. Κι όλα αυτά στα «φέρνει» η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, η οποία γενικότερα σε ωθεί να αναθεωρήσεις την οικονομική σου πολιτική, λαμβάνοντας υπόψη και τους αστάθμητους παράγοντες.
Ερωτικά
Ίσως το «ρίσκο» που παίρνεις να αξίζει τον κόπο, όχι τόσο γιατί θα ζήσεις «τον έρωτα της ζωής σου» αλλά επειδή θα μάθεις πολλά περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες και τα όριά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, σε βοηθά να υπερβάλλεις εαυτόν, πετυχαίνοντας πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως περάσεις από μια δύσκολη δοκιμασία ή βρεθείς «στριμωγμένος/η» από τις εξελίξεις αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να κρατήσεις είναι το ότι μπορείς να κάνεις και θαύματα!
Ερωτικά
Όσο κι αν προσπαθείς να ελέγξεις τα πράγματα με το μυαλό σου, το πιθανότερο είναι τελικά να αφεθείς σε ένα πάθος, ικανό να σε συνταράξει και να σε κάνει να δρομολογήσεις αλλαγές «εδώ και τώρα».΄
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο ίσως σε φέρει σε μια σπάνια κατάσταση μοναξιάς, μέσα στην οποία όμως θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δημιουργικές δυνατότητές σου. Μπορεί πάλι να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή να λάβεις γνώση κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, αποκτώντας τελικά μια πιο πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.
Ερωτικά
Σε μια φάση όπου κάθε τι κρυμμένο ή μυστικό βγαίνει στο φως, μπορεί να είσαι τόσο στην πλευρά των χαμένων, όσο και σε εκείνην των κερδισμένων, ανάλογα βέβαια με το τι έχεις πράξει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσής σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ να υλοποιηθεί. Γενικότερα, η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στις φιλίες σου αλλά και τα οράματα σου.
Ερωτικά
Όταν ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου, αποδεικνύεται ανάξιό της, το πλήγμα που δέχεσαι είναι πολύ ισχυρό και το μυαλό σου μπορεί να «θολώσει». Σκέψου όμως ότι μια «διαγραφή» αρκεί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ευκαιρία που σου δίνεται για να πετύχεις κάτι «μεγάλο» είναι σίγουρα μοναδική και θα πρέπει να την αξιολογήσεις ανάλογα. Συνήθως μια Ηλιακή έκλειψη δίνει σε υπερβολικό βαθμό ότι θα συνέβαινε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, με την μόνη «ένσταση» ότι δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά για μια ευκαιρία που είτε την αρπάζεις, είτε την αφήνεις να χαθεί.
Ερωτικά
Πολλές φορές θεωρείς δικαίωμά σου να ζήσεις τον έρωτα έξω και πέρα από κάθε δέσμευση, το δίκαιο όμως θα ήταν να αποδίδεις και στον άνθρωπό σου τα όμοια. Για να δούμε, θα τα… καταφέρεις;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε ένα έκτακτο όσο και σημαντικό ταξίδι αλλά ίσως κάνει πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωσή σου και την φιλοσοφία ζωής που σε διέπει. Κι εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο η επαφή σου με ένα «φωτισμένο» άτομο όσο και η ένταξη σου σε έναν κύκλο πνευματικής αναζήτησης.
Ερωτικά
Εκεί που τα είχες όλα «τακτοποιημένα» και υπό έλεγχο, ενδέχεται να προκύψει μια γνωριμία, που θα τα αλλάξει στην στιγμή! Ίσως μάλιστα το «κακό» να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αν επιζητάς μια συνταρακτική βελτίωση των οικονομικών σου αξίζει να προσπαθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε εφικτό τρόπο. Φυσικά προηγούνται τα «τυχερά» αλλά επειδή το σύμπαν έχει πολλούς τρόπους να «μεταφράζει» την θετική επιρροή μιας Ηλιακής έκλειψης, μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν περιμένεις.
Ερωτικά
Έχεις αφήσει όνομα για τις εγκεφαλικές αναζητήσεις και τους πειραματισμούς σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για κάτι νέο. Ίσως μάλιστα σου αποκαλυφθεί κάτι που δεν ήξερες ή δεν ήθελες να μάθεις για την σεξουαλικότητά σου.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προωθώντας εκείνες που ναι μεν γίνονται για μια φορά, αλλά η αποτελεσματικότητα τους είναι ουσιαστική. Ακόμη λοιπόν κι αν αρχικά ανησυχήσεις από την διατάραξη των μέχρι τώρα ισορροπιών στην ζωή σου, έχε… πίστη, αφού αυτά που θα ακολουθήσουν μπορεί να είναι τα καλύτερα!
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία αλλάζει ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα για τις σχέσεις! Ωστόσο, ο ρόλος της είναι κυρίως καταλυτικός και δεν θα πρέπει να την εκλάβεις ως κάτι μόνιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου