Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Τετάρτη 28/9



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με δεδομένο τον θετικό της χαρακτήρα μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα! Ακόμη κι αν κάτι «χαλάσει» πάει να πει ότι δεν σου άξιζε πραγματικά και είσαι ελεύθερος/η πια να κάνεις μια νέα αρχή. Επιπλέον η Αφροδίτη σου υπόσχεται όμορφες αλλά και παραγωγικές στιγμές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συμβούν πράγματα που ποτέ δεν φανταζόσουν, γι’ αυτό χαλάρωσε και αφήσου στους συμπαντικούς ρυθμούς. Ακόμη όμως κι αν είσαι «σφιγμένος/η» θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε κάνει να ευτυχήσεις!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μια νέα εποχή ξεκινά στα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα να έχεις και έξτρα βοήθειες στο εγχείρημά σου γι’ αυτό μην διστάσεις να τολμήσεις! Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε ωθήσει να ασχοληθείς επισταμένα με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης αλλά και συνολικά του παρουσιαστικού σου. Ίσως μάλιστα ωφεληθείς πολλά συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.
Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο έχει κέφια και «βιάζεται» να σου φέρει μια γνωριμία που πραγματικά αξίζει τον κόπο! Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αν ακούσεις χαρμόσυνες καμπάνες να ηχούν, δεν αποκλείεται να σημαίνουν την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένειά σου. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις θέματα που αφορούν στο σπίτι ή τα περιουσιακά σου με πολύ καλά αποτελέσματα αλλά και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Επιπλέον η Αφροδίτη μπορεί να βάλει το κερασάκι στην «τούρτα» των επιτυχιών με ένα όμορφο ταξίδι.
Ερωτικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σε αναστατώνει, τόσο ώστε να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία. Το πιθανότερο μάλιστα είναι το ευτυχές γεγονός να συμβεί σε μια κοινωνική εκδήλωση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να αλλάξει άρδην το τοπίο στα οικογενειακά σου, φέρνοντας μια απρόσμενη χαρά είτε σε σένα, είτε σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Χείρωνας προάγει τι πνευματικές αναζητήσεις σου και η δίψα σου για μάθηση μπορεί να έχει άμεσα και απτά αποτελέσματα. Παράλληλα σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σε ενώνουν πολλά και πλέον, ακόμη περισσότερα!
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο σου στον χώρο της εργασίας σου.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, από τις οποίες όμως θα βγει κάτι καλό! Πέρα όμως από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα πολλά κι ενδιαφέροντα που θα μάθεις, ίσως ήρθε η στιγμή να επιμορφωθείς σε ένα αντικείμενο που σου αρέσει. Κι αν ανησυχείς για τα λεφτά, μην σε νοιάζει, αφού ο Δίας θα φροντίσει ώστε να μην σου λείψει τίποτα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σου δίνει ευκαιρίες αλλά αυτήν την φορά ίσως αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις την τύχη σου και στο διαδίκτυο, όπου μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που ζει στο εξωτερικό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, φέρνοντας σου ανέλπιστα έσοδα και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητα! Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί αυτό στον βαθμό που θα επιθυμούσες ή αντίθετα ξοδέψεις κάτι παραπάνω για την παρέα σου, είναι βέβαιο ότι ο ενεργός Δίας θα «ανεβάσει» την ψυχολογία σου, με αποτέλεσμα να κάνεις πράγματα που ποτέ δεν πίστευες ότι θα γίνουν!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε πείθει ότι η αγάπη αξίζει ακόμη κι αν είναι «παράνομη»! Δεν αποκλείεται λοιπόν να «μπλεχτείς» σε μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να μην δει το φως της δημοσιότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις καλά.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε κάνει να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, αφού είναι ικανή να σε «λύσει» συναισθηματικά και ψυχικά, οδηγώντας σε τελικά σε μοναδικές στιγμές έκφρασης και δημιουργίας. Κι αυτό το «νέο» πρόσωπο ίσως σε φέρει κοντά σε πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα έχουν την βούληση να σε βοηθήσουν τόσο στα επαγγελματικά, όσο και γενικότερα στην δικτύωση σου.
Ερωτικά
Αναστολές ενοχές και ταμπού εξαφανίζονται ως διά μαγείας, με αποτέλεσμα να «δεις» τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου. Αυτό βέβαια μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιον/α που σε θεωρούσε δεδομένο αλλά αν δεν μπορεί να σε καταλάβει, ας συνεχίσει μόνος/η του!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό», μεσολαβώντας και δίνοντας λύση σε μια επαγγελματική σου υπόθεση που φάνταζε βουνό! Ακόμη η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια δουλειά από αυτές που μπορεί μεν να έχουν σχετικά σύντομη διάρκεια αλλά είναι εξαιρετικά αποδοτικές. Επιπλέον σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ο Χείρωνας μπορεί να αναβιώσει το παρελθόν φέρνοντας κοντά σου ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς! Το καλό είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να δρομολογηθεί μια σχέση από αυτές που σου αρέσουν πολύ.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη αναμένεται να συμβάλλει σε μια θεαματική αλλαγή των δεδομένων στον επαγγελματικό τομέα ή τουλάχιστον στην ανάδειξη κάποιων ιδιαίτερων προσόντων σου. Αυτό μάλιστα μπορεί να συμβεί είτε στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, είτε κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συνάθροισης. Επιπλέον ο Δίας σε φέρνει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που μπορεί και θέλει να σε βοηθήσει.
Ερωτικά
Μια νέα όσο και συναρπαστική γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής». Μάλιστα, το σύμπαν μπορεί να σου φερθεί πολύ γενναιόδωρα καλύπτοντας εκτός από τις συναισθηματικές και τις υλικές σου ανάγκες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη επιδρά θετικά στα επαγγελματικά σου αλλά δεν αποκλείεται να αναδείξει και κάποιο «κρυφό» ταλέντο σου! Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο ενδέχεται να ορίσει την έναρξη ενός κύκλου σπουδών ή να σου προσφέρει την δυνατότητα ενός ταξιδιού, που πάντα ήθελες. Μπορείς ακόμη να ελπίζεις στην απόκτηση ενός χρήσιμου «εργαλείου» αλλά και σε βοήθειες από συγγενείς.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρξει και κάτι πιο διαρκές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής κι όλα είναι πιθανά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας φροντίζει ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σου κι ακόμη περισσότερες κι έτσι πλέον μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις πνευματικές αναζητήσεις σου, ξεκινώντας αν το επιθυμείς έναν σημαντικό κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Μπορεί ακόμη να σου γίνει πρόταση για ένα σημαντικό ταξίδι ή την συμμετοχή σου σε ένα εγχείρημα που σχετίζεται με την ενημέρωση ή τα media.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα κι ίσως τελικά επιλέξεις ένα άτομο που μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην δουλειά σου.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική οικονομική επιτυχία ή βοήθεια, που σου ανοίγει τον δρόμο για ακόμη περισσότερα! Μάλιστα ακόμη κι αν δεν «δεις» από μόνος σου την ευκαιρία, η τύχη σου είναι τόσο μεγάλη, που κάποιος άλλος θα στην επισημάνει. Επιπλέον, ο Δίας μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» μια πρόταση συνεργασίας, που σε βγάζει από πολλούς μπελάδες.
Ερωτικά
Ο Άρης ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες εντάσεις και διεκδικήσεις. Τελικά όμως αν υπάρξει νικητής ή νικήτρια σε αυτήν την διαδικασία, θα είσαι εσύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου