Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίχρονο αγοράκι ξέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του και έπεσε από το μπαλκόνι



Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ένα αγοράκι μόλις 2 ετών που έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στην Καλλιθέα.Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, που το φρόντιζε μαζί με την αδελφή του επειδή οι γονείς των παιδιών εργάζονται, και έπεσε στο κενό από κάτι ανοίγματα που υπήρχαν στα κάγκελα του μπαλκονιού, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα όλα συνέβησαν όταν η γιαγιά του δίχρονου αγοριού άνοιξε το παράθυρο για να αερίσει το σπίτι της.
Το αγόρι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βγήκε στο μπαλκόνι χωρίς να το αντιληφθεί η γιαγιά που εκείνη την ώρα πρόσεχε την αδερφή του.
Χωρίς να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο το αγόρι σκαρφάλωσε στο κάγκελο με αποτέλεσμα λόγω του βάρους του να πέσει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.
Αρχικά, λέει, ο αυτόπτης μάρτυρας το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του αλλά λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε να κλαίει μέχρις ότου στο σημείο να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το παρέλαβε αφού του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου