Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη δραστηριοτήτων Ακαδημίας «ΙΚΑΡΩΝ» Γιαννιτσών



Με" γεμάτες μπαταρίες", όρεξη και ενθουσιασμό ξεκίνησε την καινούργια σεζόν  2016-17  η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης 'Ίκαροι" Γιαννιτσών.
Οι πρώτες συγκεντρώσεις  των τμημάτων πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου  Γιαννιτσών, σε χαρμόσυνο  κλίμα, με τους  μπασκεμπωλίστες και μπασκεμπωλίστριες να δίνουν το "παρών" στην έναρξη της νέας περιόδου 2016-2017.

Οι πρώτες προπονήσεις περιελάμβαναν  παρουσίαση του ετήσιου πλάνου, εγγραφές των  παιδιών, διανομή προγράμματος προπονήσεων, παραινέσεις από τους υπεύθυνους προπονητές και αγωνιστική προετοιμασία.
" Συνεχίζουμε και φέτος  την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από έξι χρόνια , με τον ίδιο  αρχικό ενθουσιασμό και  πάθος  για το μπάσκετ και πιστεύουμε σε μια ανάλογη πορεία επιτυχιών  με σκοπό να αποτελέσουμε και φέτος το σημείο αναφοράς για το μπάσκετ  στον Δήμο Πέλλας" δήλωσε ο προπονητής Σπόντης Νίκος.
" Ευχόμαστε καλή αθλητική σεζόν με υγεία  και  δύναμη  σε όλα μας τα παιδιά και στις οικογένειες τους "σημείωσε ο έτερος προπονητής των "Ικάρων" Σερέτης Θεολόγος.
Για περισσότερες  πληροφορίες όσον αφορά την Μπασκετική Ακαδημία των "Ικάρων" στο facebook : "Ίκαροι" και στην ιστοσελίδα :  www.ikaroi.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου