Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΓΑΣ Έδεσσας – Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 51-43



«Ζευγάρωσε» τις νίκες του ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς νίκησε τον Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών με 51-43. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι άμυνες των δύο ομάδων.
Η ομάδα της Έδεσσας ξεκίνησε με τους Μποζίνη, Βεκόπουλο, Λούση, Χαραλαμπίδη, Μαλλιάρη, ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών με τους Στοϊτση Γ. Μπογδάνη, Στεργίου, Χατζηλαμπρινό, Μόσχου.   

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να «προσέχουν» τις άμυνες τους. Στο επίθεση ο ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας σκόραρε κυρίως με τον Δοδόπουλο ενώ η  ομάδα των Γιαννιτσών με τους Στόϊτση Γ. και Μπογδάνη. Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 22-22.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς του ΓΑΣ Έδεσσας χρησιμοποίησε τον Δημητρόπουλο που δεν ξεκίνησε τον αγώνα καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Η παρουσία του Δημητρόπουλου σε συνδυασμό με επιθετική άνοδο των Τσολάκη και Χαραλαμπίδη, έδωσε ώθηση στην ομάδα της Έδεσσας, με αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει διαφορά 7-8 πόντων στην 4η περίοδο, τη οποία κατάφερε να συντηρήσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα της Έδεσσας με 51-43.
Διαιτητές: Κορδάλης – Καραμανλής.
Τα δεκάλεπτα:10-11, 22-22 (ημιχ), 35-35, 51-43 τελικό. 
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Λούσης) Μποζίνης 2, Γεωργιάδης 5, Βεκόπουλος, Λούσης,  Δημητρόπουλος 8(1), Μπίκου, Χαραλαμπίδης 9, Τσολάκης 10(2),  Μαλιάρης 4(1), Δοδόπουλος 13
ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας) Μπουτάκης, Παπαμανώλης, Καρύπης, Βασιλειάδης 5, Στόϊτσης Κ., Στόγιος, Στόϊτσης Γ. 13(1), Μπογδάνης 7, Στεργίου 6, Χατζηλαμπρινός 9(1), Μόσχου 1, Αργυρόπουλος 2
·        Το Σάββατο 22/10 στις 18:00 το απόγευμα, ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει τον Φ.Ο. Αριδαίας εκτός έδρας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου