Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Διακρίσεις από τους νεαρούς σκακιστές του Ομίλου Γιαννιτσών



Με επιτυχίες ξεκίνησαν την αγωνιστική δραστηριότητα την νέα αγωνιστική περίοδο οι νεαροί σκακιστές του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα στο 8ο  ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ “ N. ΣΑΜΑΡΑΣ “
την 1η θέση κατέλαβαν οι Στεφάν Βίκτωρ και Πετρίδης Δημήτριος στις κατηγορίες τους και την 3η θέση η Μαλίκη Έρικα και Ζουμπουρδικούδη Δέσποινα, ενώ εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο πέμπτος της αποστολής πρωτοεμφανιζόμενος σε τουρνουά Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης με 4 νίκες. Η συμμετοχή στο τουρνουά ήταν 117 σκακιστές και σκακίστριες από 14 συλλόγους και διεξήχθη στην Ποντοκώμη Κοζάνης.

Επίσης με επιτυχίες ξεκίνησε και η ομάδα παίδων – κορασίδων στο
9ο ΔΙΑΣΣΥΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αφού νίκησε την πρώτη αγωνιστική την ισχυρή ομάδα του Σ.Α.Π  « ΣΚΑΚΙΣΤΑΚΟΣ»  ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ  με 31/2- 21/2 και έφερε ισοπαλία την δεύτερη αγωνιστική 3-3 με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του
Σ.Ο Κατερινης με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 1η θέση της διοργάνωσης.

Με την ομάδα αγωνίστηκαν οι
1.      Τοψής Ευάγγελος
2.      Στεφάν Βίκτωρ
3.      Ανδρονίκου Κων/νος
4.      Αμιτζόγλου Χαράλαμπος
5.      Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης
6.      Πετρίδης Παναγιώτης
7.      Ανδρονίκου Ιουλιανή
8.      Ζουμπουρδικούδη Δέσποινα
Οι αγώνες συνεχίζονται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 με την τρίτη αγωνιστική και το ντέρμπυ της αγωνιστικής μεταξύ του Ο.Σ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και του ΣΟΠ “ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ” ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους ενδιαφερόμενους ότι μαθήματα σκακιού πραγματοποιούνται καθημερινά στη λέσχη του Ομίλου, Τσαμαλδούπη 6 από τις 19:00μ.μ έως 21:00 μ.μ. Το τηλέφωνο του Συλλόγου είναι το 2382083360.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου