Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστήριο προς Ιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Ευτυχώς που υπάρχουν και τα δημόσια Νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι (Ιατροί-Νοσηλευτές-λοιπό Προσωπικό) σ' αυτά.
'Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλο το Ιατρικό-Νοσηλευτικό-λοιπό Προσωπικό και ιδιαίτερα των εκτάκτων περιστατικών και της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, για την ιατρική φροντίδα που παρείχαν στη μητέρα μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ  Σαϊα για όλο το διάστημα της νοσηλείας της σ' αυτό (29/08 - 03/09-2016).

Τόσο οι γιατροί, όσο και οι νοσηλευτές κ.λ.π. Προσωπικό, εργαζόμενοι σε ιδιαίτερα άσχημες συνθήκες και με πενιχρά μέσα κρατούν ψηλά τον πήχη της δημόσιας υγείας για τον κόσμο.
Ευχόμαστε σ' όλους τους παραπάνω ΔΥΝΑΜΗ για να μπορούν να ανταπεξέρχονται στα αυξημένα καθήκοντά τους.-



Με τιμή-τα παιδιά της

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

5 σχόλια:

  1. Αψογο το Νοσοκομειο Γιαννιτσων , Προσωπικο μεγαλο Ευχαριστω στο ορθοπεδικο τμημα για την επεμβαση στο σπασμενο ποδι μου,Η Συμπεριφορα των γιατρων και του νοσηλευτικου προσωπικου , απεναντι μου Συγκινητικη
    Τους Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΕΙΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματικά τωρα τελευταία φενεται κατι να αλαζει προς το καλυτερο αλλά για να γινει απο κεντρο υγείας που το καταντησανε ξανά εκεινο το στολιδη που ειχαμε χρειάζεστε πολλή θελησει και δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχει ενας χειρουργός στο νοσοκομείο που λεγεται Λ.Κ. κ ειναι υποδειγμα ιατρου επιστημονος κ εργατικοτητας. Αυτος με καπιους αλλους (πολυ λιγους Δυστυχώς) προσπαθουν συνεχεια να κρατανε σε καλο επιπεδο κ να βελτιωνουν οσο μπορουνε καποια πραγματα. Με λυπη ομως παρατηρείται οτι το παλιο αποστημα δεν σπαει ευκολα. Απο την μια η πολιτεία που αδιαφορει πλήρως κι απ την αλλη οι ιατροπατερες τα εχουν κανει ολα ανω κατω. Ας ελπιζουμε για το καλυτερο με τους καλους κι ας ειναι λιγοι.
    Ευχαριστω για την φιλοξενια Σ.Σ. κατοικος Γιαννιτσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή