Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σε τουρνουά του Φ.Ο. Αριδαίας η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών



Μία ακόμη μπασκετική Κυριακή γεμάτο δράση,χαρά και θέαμα επεφύλαξαν οι Ακαδημίες μπάσκετ Φ.Ο. Αριδαίας, Φίλιππος Βέροιας, Ίκαροι Γιαννιτσών και ΓΑΣ Έδεσσας. στο αντίστοιχο τουρνουά αγώνων αγοριών που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, στις 23/10/16.
Εκατοντάδες παιδιά αγωνίστηκαν με φιλότιμο μέσα στο παρκέ, γεγονός που ικανοποίησε τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους που είδαν τους μικρούς αθλητές να γεμίζουν τον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκίνησε στις 10:00το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι με μια σειρά ηλικιακών αγώνων .
Αξιοσημείωτο ήταν το καλό κλίμα που επικράτησε μεταξύ παιδιών όλων των ομάδων αλλά και των προπονητών των Ακαδημιών , με αποκορύφωμα τις ομαδικές φωτογραφίες,τα αλληλο-συγχαρητήρια, και το fair-play σε ολη την διάρκεια του τουρνουά.Το τουρνουά είναι μία προσπάθεια των συλλόγων που συμμετέχουν, ώστε οι αθλητές των ακαδημιών, να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις. Ο σχεδιασμός των συλλόγων που συμμετέχουν σε αυτή την δράση είναι, οι ακαδημίες να συναντιούνται μια φορά κάθε μήνα σε διαφορετική πόλη. Έτσι η αγώνες ξεκίνησαν από την Αριδαία και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν αγώνες στην Βέροια την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά. 
"....Με χαρά συμμετείχαμε σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός !....Ελπίζουμε να αποκόμισαν τα παιδιά δυνατές εντυπώσεις και να χάρηκαν τα παιχνίδια! Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε τέτοιες διοργανώσεις που κοινό στόχο έχουν τη διασκέδαση των αθλητών μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι,την αγωνιστική δράση και τη συλλογή εμπειριών..Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!. Ευχαριστούμε το Φ.Ο. Αριδαίας για την άψογη υποδοχή !..Η ποιότητα των τμημάτων όλων των Ακαδημιών και η καλλιέργεια του ευ-αγωνίζεσθαι είχαν σαν αποτέλεσμα ένα όμορφο ,ανταγωνιστικό τουρνουά που ικανοποίησε τα παιδιά μας αλλά και εμάς τους ίδιους..."(Σπόντης Νίκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου