Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ημιλιπόθυμα 15χρονα έξω από κλαμπ από ποτά "μπόμπες"



Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν έξω από γνωστό κλαμπ του Αμαρουσίου όπου παιδιά 15 χρονών έπεσαν λιπόθυμα μετά από κατανάλωση αλκοόλ... Μάλιστα, η μητέρα ενός από τους μαθητές, καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, καθώς το παιδί της αδυνατούσε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Το πάρτι διοργανώθηκε από 50 μαθητές και μαθήτριες τριών ιδιωτικών σχολείων των
βορείων προαστίων το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που κάποιοι μαθητές άρχισαν να έχουν συμπτώματα έντονης αδιαθεσίας και να κάνουν εμετό. Όλο και περισσότερα παιδιά έβγαιναν έξω για να πάρουν καθαρό αέρα, χωρίς όμως πολλά από αυτά να επιστρέψουν στο κλαμπ. Αυτό έκανε τους συμμαθητές τους να ανησυχήσουν και όταν τους αναζήτησαν τους βρήκαν στο πεζοδρόμιο σχεδόν λιπόθυμους.

Ένας απ' τους ανήλικους σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξαιτίας της ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει, επανήλθε - σύμφωνα με πληροφορίες - το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου.

Επίσης, άλλα δύο παιδιά, που είχαν λιποθυμήσει, χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες.

Άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο γνωστό κλαμπ και έλαβαν δείγματα από τα ποτά τα οποία στάλθηκαν προς εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Οι αστυνομικοί ζήτησαν όλες τις αιματολογικές εξετάσεις των παιδιών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά και από όσα ένιωσαν έντονη αδιαθεσία μετά την κατανάλωση του αλκοόλ.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, το οποίο ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η ομαδική λιποθυμία των ανηλίκων παιδιών ηλικίας 15 και 16 ετών.

1 σχόλιο:

  1. Να τον κάψετε αυτόν τον τύπο που με τόση αναισθησία έκανε τέτοιο πράγμα ήθελα να ξέρα αυτός παιδια στην οικογένεια του δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή