Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Δράμα: Βίασαν 17χρονη δύο φορές σε διάστημα μόλις ενός μήνα



Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού μέσα σε διάστημα ενός μήνα

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας, 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, από το Αρκαδικό Δράμας. Η νεαρή έπεσε θύμα βιασμού, το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε η ίδια μαζί με άλλους τρεις νέους άνδρες, όλοι τους κάτοικοι Δράμας.

Το τραγικό στοιχείο της θλιβερής είδησης είναι ότι η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, από 52χρονο κάτοικο Δράμας που συνελήφθη στις 23 Σεπτέμβρη και ο οποίος είχε επιχειρήσει να βιάσει και ένα 12χρονο κορίτσι πριν πέσει στα χέρια της αστυνομίας.
Συνελήφθησαν οι τρεις νεαροί
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν ήδη τους τρεις νεαρούς άντρες, 23, 25 και 18 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό και την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας. Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και χθες το απόγευμα οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Στον 23χρονο, από τη Χωριστή Δράμας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν αυτός που βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση.
Στον 25χρονο, επίσης κάτοικο Δράμας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στον παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης φαίνεται πως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορες κλοπές, όπως σημειώνει το τοπικό portal, dramini.gr. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 18χρονο αλλοδαπό, τρόφιμο του ορφανοτροφείου Δράμας.
Το χρονικό του βιασμού
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα και οι τρεις συλληφθέντες, που το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονταν σε καφετέρια στο κέντρο της Δράμας, συμφώνησαν από κοινού να μεταβούν σε ερημική δασική τοποθεσία, συγκεκριμένα ένα μικρό άλσος πίσω από το κολυμβητήριο πλησίον του νοσοκομείου Δράμας. Εκεί όλοι τους έκαναν χρήση χασίς και κοκτέιλ χαπιών.
Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των τριών συλληφθέντων, ο 25χρονος και ο 18χρονος μετά τη χρήση έφυγαν από τον χώρο και ο 23χρονος βίασε την κοπέλα, η οποία είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Ο 25χρονος και ο 18χρονος επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή αλλά ύστερα από παρότρυνση του 23χρονου και τη διαβεβαίωση ότι θα φύγει μαζί με την κοπέλα, αυτοί απομακρύνθηκαν.
Τη 17χρονη βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για να της γίνει αξονική τομογραφία. Στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης επέτρεψε και πάλι στο νοσοκομείο Δράμας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το χρονικού της πρώτης σεξουαλικής κακοποίησης
Στα τέλη Σεπτεμβρίου, συνελήφθη ο 52χρονος, που όπως φαίνεται γνώρισε στην πόλη της Δράμας τυχαία δύο κορίτσια το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, πρώτα γνώρισε την 17χρονη, την οποία με απατηλά μέσα την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, με κεράσματα και μικροποσά και εκεί της επιτέθηκε και την βίασε. Το ίδιο αποπειράθηκε να πράξει και σε ένα πάρκο σε βάρος της 12χρονης όμως δεν τα κατάφερε. Και οι δύο ανήλικες αργότερα εξιστόρησαν όσα έζησαν στους γονείς τους που κατήγγειλαν τα περιστατικά στον Εισαγγελέα.

news247.gr
ΠΗΓΗ  ΑΠΕ/DRAMINI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου