Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Με επιτυχία η βράβευση αριστούχων μαθητών από το σύλλογο πολυτέκνων γονέων «Άγιος Στυλιανός»



Ο σύλλογος πολυτέκνων γονέων Γιαννιτσών και περιφέρειας  ‘’Άγιος Στυλιανός’’ πραγματοποίησε  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου την Δευτέρα  31/10/2016 και ώρα 17:30 σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α  Πέλλας τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών γυμνασίων-λυκείων, επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι και  νέων πολυτέκνων μητέρων.
   Μεγάλος χορηγός η Ι.Μ.M Βατοπεδίου Aγίου Όρους. Κεντρικός ομιλητής ο Πανοσιολογιότατος Καθηγούμενός  της Αρχ. Γέροντας Εφραίμ, ο όποιος παρέδωσε φάκελους με χρηματικό ποσό και ευλογιές σε 107 αριστούχους , 53 φοιτητές και 11 μητέρες.

   Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας π.Ιωήλ.
   Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Στάμκος Γρ., ο πρώην υπουργός και βουλευτής κ.Καρασμάνης Γ. , ο πρόεδρος του Δημ.Συμβ. κ.Πασσαλής Χρ. , ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π κ.Φάκας Απόστολος, οι κ.αντιδήμαρχοι, ιερείς και πλήθος κόσμου σ’ένα κατάμεστο πραγματικά αμφιθέατρο.
   Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία των πρόεδρων συλλόγων πολυτέκνων : Θεσ/κης κ.Θεοτοκάτου Ερωτόκριτου ( εκπροσώπου της Α.Σ.Π.Ε), Καβάλας κ.Βοϊδη Ι., Βόλου κ.Πράππα Σουλτάνας, Χαλκιδικής κ.Ιφιγένειας Κυριακού, Βεροίας κ.Μουρτζίλα Στέργιου, Εδέσσης κ.Αποστολίδη Αθ. και Κιλκίς κ.Ανανιάδη Κων/νου.
   Ο κ.Κνης Αθανάσιος, ιδιοκτήτης της εταιρίας παιδικών  ρούχων ‘’ENERGIERS’’ παρέδωσε σε 55 ΄΄πρωτάκια΄΄ σχολικές τσάντες και δωράκια.
   Συμμετείχαν η παιδική και εφηβική χορωδία του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών με τη χοράρχη τους κ.Ηλιάδου Σοφία.
   Με  αφορμή την επικείμενη εορτή της πολύτεκνης οικογένειας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος τόνισε επιγραμματικά το δημογραφικό κατήφορο της   χώρας , παρουσίασε ένα ‘’διεκδικητικό πλαίσιο’’ ευχαρίστησε τους χορηγούς,το Δήμο για την αμέριστη βοήθειά του, το Γ.Εφραίμ και όλους όσους βοήθησαν και παρευρέθησαν στην εκδήλωση.              
                                                                                      O  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             
                                                                                    ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου