Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολο απόγευμα για τους Εφήβους του «Μέγα» μέσα στην Νάουσα



Με ήττα εκτός έδρας ξεκίνησε για φέτος τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το εφηβικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 06/11/2016, στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας , από τον Ζαφειράκη, με σκορ 63-58.
Σε ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα γρήγορο παιχνίδι ο Μέγας ήταν ανταγωνιστικός από την αρχή και πήρε μία διαφορά τις τάξει οκτώ πόντων την οποία δεν μπόρεσε να διατηρήσει. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό για την ομάδα του Μέγα καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει στην επίθεση και με πολλά λάθη βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο, με σκορ 37-20.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Μέγα μπήκε στο παιχνίδι νωθρά και με συνεχή λάθη η διαφορά στο 26΄ ήταν στους 21 πόντους υπέρ της Νάουσας. Από το 26΄ μέχρι και το 35΄ ο Μέγας με ένα επιμέρους 23-3 κατάφερε να επιστρέψει στο σκορ και να χάνει με μόλις έναν πόντο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για την νίκη που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό και έτσι η ομάδα του Ζαφειράκη πήρε το ροζ φύλλο με σκορ 63-58.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την απόδοση τους και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε γιατί τα παιδιά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η άμυνα μας ήταν αυτή που μας έδωσε την δυνατότητα να ελπίζουμε στη νίκη καθώς χάναμε με 21 πόντους και καταφέραμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να μάθουμε ότι ένας αγώνας μπάσκετ δεν τελειώνει ποτέ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις και πιστεύω πως εάν ήμασταν πιο εύστοχοι στις βολές και δεν κάναμε στο τέλος κάποια λάθει που στοίχιζαν , την δεδομένη χρονική στιγμή, ίσως τώρα να μιλούσαμε για μία μεγάλη νίκη. Τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζαφειράκη για την νίκη , την φιλοξενία και την συμπεριφορά τους απέναντί στην ομάδα μας.».


Τα δεκάλεπτα:  20–18,  17–02, 15–18, 11–20.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Βαιλειάδης Ι., Στόιτσης Κ., Αναστασιάδης Γ., Γραικός Γ., Βενιτσανόπουλος Α., Παπασταύρου Π., Στόιτσης Γ., Βαφειάδης Α., Μπατζάκης Γ., Μπάρπας Δ., ΧατζηλαμπρινόςΣ.
ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας: (Προπονητής :Α. Πουρλίδας): Δήμτσιος Α., Μπάμπος Ζ., Ράπτης Ν., Παυλίδης Η., Ζαχαριάδης Θ., Ζάφυρος Θ., Λίτος Κ., Μπόλιος Μ., Κελεμουρίδης Δ., Θωμαίδης Κ.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου