Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Εντυπωσιακή Αχτσιόγλου: Στο τραπέζι της … διαπραγμάτευσης έκλεψε το βλέμμα Μοσκοβισί και δανειστών



Μια άκρως εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση έκανε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, στο δείπνο με αφορμή το 27ο συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας».
Αφήνοντας στη ντουλάπα τα αυστηρά μονόχρωμα ταγιέρ, η νεαρή υπουργός διάλεξε να φορέσει μια αμάνικη, μεταξωτή μπορντώ μπλούζα, με διακριτική κεντημένη λαιμόκοψη. Τα μαλλιά της ήταν περιποιημένα με ανάλαφρες μπούκλες στο τελείωμα, ενώ το μακιγιάζ της κινούταν σε ήπιους τόνους, όπως πάντα.

Ομολογουμένως, η εν λόγω εμφάνιση της κ. Αχτσιόγλου ήταν εξαιρετικά προσεγμένη και άρμοζε στην περίσταση. Όπως ήταν αναμενόμενο, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί και πολλά κυβερνητικά στελέχη.
Η κ. Αχτσιόγλου μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως είναι η πιο κομψή υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Οι εμφανίσεις της – ακόμα και όταν πρόκειται για συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών – είναι πάντοτε στην εντέλεια και με προσοχή στις λεπτομέρειες.


Η υπουργός με αυστηρό μαύρο ταγιέρ λίγο πριν για συναντηθεί με τους εκπροσώπους των δανειστών. Ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή της είναι το κόκκινο κραγιόν που φοράει




Η Έφη Αχτσιόγλου, την ημέρα της ορκωμοσίας της στη θέση της υπουργού Εργασίας, είχε φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, με δαντέλα και διακριτική διαφάνεια στο ύψος των ώμων και του στήθους. Τα κομψά σκουλαρίκια και το κόκκινο κραγιόν συμπλήρωναν ιδανικά το σύνολο

mononews.gr

2 σχόλια:

  1. Μόνο αυτό σας νοιάζει??? Τίποτε ουσιώδες πολιτικό??? Και αναρρωτιώμαστε για την ποιότητα της ενημέρωσης......Καλά κρασιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα αυτή θα την φάει λάχανο την Τζάκρη...ήταν να μην πα΄ρει φόρα....και το κονσιλερ εμαθε, και το μαλλι καρφί έμαθε, και κοντουρινγκ ......αξια διαδοχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή