Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση βιβλίου «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ» του Θ.Καράογλου στα Γιαννιτσά



Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά θα παρουσιάσει ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου, το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα  18.00, το βιβλίο του με τίτλο «Ορκίζομαι» και θέμα την επιτακτική ανάγκη αναθεώρησης του ισχύοντος Συντάγματος.

Για το βιβλίο, το οποίο δωρίζεται και δεν πωλείται, πέραν του κ. Καράογλου, θα μιλήσουν ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρώην Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Γκλαβάκης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πέλλας κ. Αθανάσιος Ξυνίδης.
Το «Ορκίζομαι» έρχεται να προσθέσει την οπτική του κ. Καράογλου στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την ουσιαστική ανανέωση του καταστατικού χάρτη της πατρίδας μας, με βάση τις απαιτήσεις των καιρών. Στα κεφάλαιά του καταγράφεται η ιστορική εξέλιξη των ελληνικών Συνταγμάτων από το 1822 μέχρι σήμερα και καταλήγει στην παρουσίαση 19 προσωπικών προτάσεων του κ. Καράογλου για τη βελτίωση, ενδυνάμωση και θωράκιση του Συντάγματος του 1975, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ επί 41 χρόνια.
Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Δυστυχώς, στα χρόνια της κρίσης, το πολιτικό σύστημα έχει χάσει την αξιοπιστία του καθώς οι θεσμοί δυσλειτουργούν και οι πολίτες δεν τους εμπιστεύονται. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα πολίτες και πολιτικοί να υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης το οποίο θα μας παρέχει κανόνες που θα γίνουν σεβαστοί από όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου