Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αναβολή αγώνων πρωταθλήματος Ε.Σ.Π.Ε.Μ.

Κύριοι,ες
δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα σε τόσο δυσάρεστη θέση ώστε να συντάξω αυτήν την επιστολή  και να ζητήσω την άμεση παρέμβασή σας στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την συνεχιζόμενη αναβολή των αγώνων της Ε.Σ.Π.Ε.Μ.
Άτυπος συνεργάτης του αθλητικού συλλόγου βόλλεϊ  Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και κυρίως γονέας νοιώθω πως είμαστε πλέον πολύ κοντά στο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα. Ζω την αγωνία των παιδιών από πολύ κοντά και καθημερινά.

Παιδιά που μόνο αγαπούν το άθλημα χωρίς άλλο συμφέρον και γονείς που υποστηρίζουμε ηθικά και χρηματικά μόνο και μόνο για να τα βλέπουμε στα γήπεδα και να νοιώθουμε πως κάνουμε υπερήφανα το σωστό.
Μην επιτρέπετε το δηλητήριο των μεγάλων να τα κάνει να νοιώθουν αποστροφή για το ευγενικό άθλημα που τους προσφέρει τόσα πολλά.
Μην επιτρέπετε να φύγουν τα παιδιά από τα γήπεδα.
Η μη διεξαγωγή των αγώνων το μόνο που πραγματικά έχει πετύχει, είναι η καταρράκωση των αθλητών-τριών  που με τόσο κόπο έχουν καταφέρει ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους να προπονούνται και να παίζουν.
Ποιός είναι αυτός που έχει την δύναμη να αποφασίζει και να ακυρώνει με την στάση του ένα πρωτάθλημα, να θέτει σε καθεστώς ομηρίας ολόκληρους συλλόγους σε τόσους νομούς, μια δύναμη που αν μη τι άλλο την έχει  γιατί υπάρχουν παιδιά και γονείς.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζητά δικαίωση όταν νοιώθει ότι τον αδικούν, αρκεί να μην βλάπτει κάποιον άλλον.
Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας τώρα. Μην αφήσετε να αμαυριστεί το άθλημα. Βοηθείστε να τρέξουν οι αγώνες, να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Μην μένουμε μόνο στα λόγια για την αγάπη προς το βόλλεϊ. Η συνεχιζόμενη σημερινή κατάσταση είναι απαράδεκτη και τουλάχιστον αποτρεπτική σε νέους αθλητές.
Να γίνει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα ας διεκδικηθεί το όποιο δίκαιο. 
Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να γράψω και πως να σας μεταφέρω το κλίμα που επικρατεί.
Δεν γνωρίζω την τύχη της παρούσας επιστολής μου και ούτε θα ήθελα μια προσωπική απάντηση με κάποια συμπάθεια και τύπου ευχής. Δημοσιεύστε την αν θέλετε για να αναδειχθεί το πρόβλημα και ασκήστε όποια αναγκαία επιρροή όπου χρειάζεται.
Θα παρακαλούσα και πάλι να παρέμβετε έμπρακτα και να αποδείξετε πως κανείς δεν μπορεί να  παίζει με θεσμούς και αξίες που πραγματικά συμβάλουν  να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σωστά στις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτά και εμείς πλέον καθημερινά.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μάγος Δημοσθένης
Γιαννιτσά - Πέλλας

Mία επιστολή προς την Ε.Ο.ΠΕ. για την συνεχιζόμενη αναβολή του πρωταθλήματος βόλλεϊ της Ε.Σ.Π.Ε.Μ.
Παρακαλώ για την δημοσίευσή της.

2 σχόλια:

  1. Δήμο φιλέ και λιγα λες. Πες οτι είναι καραγκιοζηδες και δεν έχουν θέση στους χώρους διαπαιδαγωγησης των παιδιών μας .ετοιμαζεται κινηση παράκαμψης και τισ εσπεμ και των διαιτητών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν, ευχαριστώ όλα τα Βlog τοπικά και μη που φιλοξένησαν την αγωνία μου.
    Προς αθλητές-τριες: Φωνάξτε μέχρι δικαίωσης, σας παίρνουν ότι είναι δικό σας, ότι με κόπο εσείς έχετε καταφέρει. Μην τους κάνετε την χάρη. Να ξέρετε ότι φωνάζοντας και ο κουφός καταλαβαίνει. Και να ξέρετε, εμείς πάντα από πίσω.

    Δημοσθένης Μάγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή