Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Facebook.Μακάβριο λάθος εμφάνισε ως "πεθαμένους" 2 εκατ. χρήστες.



Σε ένα μακάβριο λάθος, εξαιτίας του οποίου «πέθανε» ακόμη και τον ιδρυτή του, υπέπεσε το Facebook.Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήταν ένας από τους 2 εκατ. χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζουν ακόμη ανάμεσά μας, αλλά κατά λάθος το Facebook καταχώρησε τους λογαριασμούς τους σε εκείνους που έχουν φύγει από τη ζωή.«Για μία σύντομη περίοδο σήμερα, ένα μήνυμα που προορίζεται για τα προφίλ εκείνων που έχουν φύγει από τη ζωή
κατά λάθος δημοσιεύθηκε σε άλλους λογαριασμούς», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο ΑFP. «Ηταν ένα τρομερό λάθος, το οποίο πλέον έχουμε διορθώσει», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή η μακάβρια γκάφα έγινε σε 2 εκατ. προφίλ, ανάμεσά τους ακόμη και εκείνο του ιδρυτή του Facebook, στο οποίο αναρτήθηκε μήνυμα που εξέφραζε την ελπίδα ότι όσοι τον αγαπούσαν θα παρηγορηθούν από τις αναρτήσεις που έκαναν άλλοι χρήστες στη μνήμη του.  

Πολλοί χρήστες των social media συνέδεσαν αυτή τη γκάφα με την εβδομάδα που πέρασε και βέβαια με το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. «Αγαπητό Facebook, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ορκίζεται πριν τις 20 Ιανουαρίου. H πυρηνική εκμηδένιση θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου», έγραψε ένας χρήστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου