Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές Στάθη Καστερίδη για το 2017



Φίλες και Φίλοι. Αγαπητοί συνεργάτες
Εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευτυχία σ’ όλους σας και στις οικογένειές σας, για το νέο έτος 2017.
Το 2016 μας άφησε πλέον αφού δοκίμασε τις αντοχές μας ως κοινωνίας και ως απλών πολιτών. Το απερχόμενο έτος μέσα σ΄  όλες τις δυσκολίες ανέδειξε και τον ανθρώπινο παράγοντα και την ατσάλινη Ελληνική ψυχή, που αντέχει ακόμα και προσφέρει αξίες. Η συμπαράστασή μας στον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας της διπλανής πόρτας, στον πρόσφυγα και στον φτωχό, μπορεί να απαλύνει τον πόνο.

Η παράταξή μας «Πέλλα Δήμος για όλους» τον απερχόμενο χρόνο είχε συνεχώς δυναμική και εποικοδομητική παρουσία στα Δημοτικά δρώμενα.
Με προτάσεις και τοποθετήσεις που είχαν να κάνουν με την βελτίωση της ποιότητας ζωής πολιτών και όχι με κατευθυνόμενες κομματικές εντολές ή μικροπολιτικές γραμμές.
Για το νέο έτος θα είμαστε και πάλι παρόντες με προτάσεις και θέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας  και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μας σηματοδοτώντας την πάγια θέση μας, ο Δήμος μας πάνω απ΄ όλα, απ΄ όλους και για όλους. 
Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί τη νέα χρονιά, για την ανάκαμψη της πατρίδας μας την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης με την ελπίδα ότι το μέλλον των παιδιών μας θα είναι καλύτερο από το παρόν.
Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και προκοπή για τον καθένα και για όλους.
Ξημερώνει νέο έτος, νέα μέρα, νέα ελπίδα για το αύριο!
Όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει ο Δήμος μας μπροστά μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η Πέλλα αξίζει πολλά περισσότερα! Η Πέλλα ανήκει σε όλους, είναι για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου