Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Διακόσμησε γιορτινά την κουζίνα σου -4 τρόποι



Οι γιορτινές ημέρες είναι προ των πυλών και μας δημιουργούν την ανάγκη να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, επιστρατεύοντας την δημιουργικότητά μας.
Το σπίτι μας, ένας χώρος που κατά την διάρκεια των γιορτών θα δεχτεί αγαπημένα μας πρόσωπα, θα πρέπει να είναι διακοσμημένος με φαντασία και έμπνευση.
Μπορεί να αποκτήσει εορταστικό αέρα όχι μόνο από το εμβληματικό σύμβολο των Χριστουγέννων, το δέντρο.

Πέρα από το σαλόνι μπορείτε να διακοσμήσετε ευφάνταστα και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές χωρίς μεγάλο κόστος. Με υλικά όπως κορδέλες, στεφανάκια, λαμπιόνια, φιόγκους, μικρά στολίδια, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο.  Η κουζίνα, κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα είναι ένα δημιουργικό εργαστήρι όπου θα μεγαλουργείτε για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε πολλές κουζίνες, υπάρχει και τραπεζαρία. Με δημιουργικότητα μπορείτε να την διακοσμήσετε και να κλέψει τις εντυπώσεις!

1) Διακόσμηση με στεφάνια: Το χρώμα των γιορτών δεν είναι μόνο το κόκκινο αλλά και το πράσινο. Βάλτε σε γωνιές της κουζίνας γιορτινά στεφάνια.




2) Στολίστε γιορτινά τα παράθυρα: Με γιορτινά στεφάνια, στολίδια, λαμπιόνια, γιορτινές κουρτίνες



3) Διακοσμήστε γιορτινά την τραπεζαρία: Το arte de la table των γιορτών προστάζει κόκκινο και πράσινο στις διακοσμητικές λεπτομέρειες του τραπεζιού.





4) Διακοσμήστε γιορτινά τα ντουλάπια και τα ράφια: Με μικρά στολίδια, κορδέλες, μικρά στεφανάκια.




bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου