Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Οι εκδηλώσεις στην 6η Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών



Το πρόγραμμα μέχρι και την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται από φορείς, συλλόγους, μαθητές, χορωδίες & εθελοντές και με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, οι εκδηλώσεις στην 6η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά.
Μέχρι και την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 6ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, στις 5.00 το απόγευμα «Κάλαντα  από όλη την Ελλάδα»,  με την Παραδοσιακή Χορωδία Ιερού Ναού  Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών. Δ/ση Χορωδίας: κ. Σοφία Ηλιάδου.
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, στις 6.00 το απόγευμα, Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού, από το τμήματα  στίβου και βόλεϊ  Γ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & Α.Ο.Π. ΜΙΛΩΝΑΣ Γιαννιτσών.
Την ίδια ημέρα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, «Χαιρετάμε το 2016 υποδεχόμαστε το 2017, με πολύ χορό και τραγούδι». Από τους μαθητές του 1ου  Γ.Ε.Λ. Γιαννιτσών.
Την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 10.00 το βράδυ, ο Σύλλογος Αθλούμενων  Δικηγόρων και φίλων ¨ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ¨ θα φιλοξενηθούν στο σπιτάκι των Συλλόγων  για να συλλέξουν Φάρμακα  –Τρόφιμα- Παιχνίδια  -Ρούχα- Είδη Υγιεινής.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, Κάλαντα από την Παιδική Χορωδία των Ενοριακών Συνάξεων του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών. Δ/ση Χορωδίας: κ. Σοφία Ηλιάδου.
Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από την Φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας. Δ/νη ο Αρχιμουσικός:   Αριστείδης Παυλίδης.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, Χορευτική παρουσίαση "Christmas dance", από την Σχολή Χορού «Ας χορέψουμε...». Γεύση Τζίτα - Δέσποινα Αθανασιάδου.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ …και όχι μόνο!". Χορωδίες και Φωνητικά Σύνολα του Μουσικού Εργαστηρίου Γιαννιτσών.
Την ίδια ημέρα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 6.30, παράσταση Χριστουγέννων του κέντρου ξένων γλωσσών Ορόσημο "Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρονή" Κυριάκος Χαρίτος (σε διασκευή). Η αιώνια μάχη των γλυκών θα ζωντανέψει στη σκηνή της Παραμυθούπολης. Γέλια, τραγούδια τα Κάλαντα σε διάφορες γλώσσες, μελομακάρονα και κουραμπιέδες...θα κάνουν τα Χριστούγεννα αυτά ακόμη πιο γλυκά !!!
Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Παράσταση Μαριονέτας «Στιγμές Αγάπης». Μια θεατρική-μουσική παράσταση όπου οι μαριονέτες παρουσιάζουν μία ποικιλία από διαφορετικά είδη μουσικής και αποτελείται από μια σειρά μικρών κωμικών σκετς. Εμψύχωση: Francisco Brito
Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι.   Παράσταση  Μαριονέτας «Miss Maruka». Η βραζιλιάνα χορεύτρια Miss Maruka με ρυθμούς σάμπα τρελάνει τους θαυμαστές της. Mr. Dupi σταρ του ροκ εν Ρολ παίζει πιάνο, κιθάρα και τραγουδάει, ξαφνικά… βλέπει ένα κορίτσι από το κοινό και το ερωτεύεται... Στιγμές αγάπης γεμίζουν αυτήν την τρελή συναυλία. Εμψύχωση: Francisco Brito

Καθημερινά στο σπιτάκι της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα μπορείτε να αφήνετε τις προσφορές σας σε Φάρμακα –Παιχνίδια –Τρόφιμα. Το σπιτάκι υποστηρίζουν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ  Γιαννιτσών.
Ο πεζόδρομος και το Πολύκεντρο Γιαννιτσών μεταμορφώθηκαν και φιλοξενούν ένα παραμυθένιο χωριό. Όλοι μπορούν να  ζήσουν το όνειρο μέσα από την 6η Παραμυθούπολη του δήμου Πέλλας …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου