Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» – Σκυδραϊκός 72-45



Νίκη στο τοπικό ντέρμπυ του νομού μας για τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας»,  επί του Σκυδραϊκού με σκορ 72-45. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Σκύδρας παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο με επτά παίκτες, ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» συνάντησε πολλές δυσκολίες για τρία δεκάλεπτα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της πόλης μας ήταν πολύ καλύτερη και κατάφερε να πάρει την νίκη, φτάνοντας τις πέντε στο φετινό πρωτάθλημα.   

Ο κόουτς του ΓΑΣ Λάζαρος Λούσης, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Βεκόπουλο, Λούση, Δημητρόπουλο, Μαλλιάρη και Χαραλαμπίδη. Ενώ ο κόουτς του Σκυδραϊκού Ανέστης Κολοβός, με τους Μουμτζίδη, Τσανακτσίδη, Σταυρουλάκη, Ουγγρίνη , Δερμιτζάκη.
Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Σκύδρας να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ. Ένα επιθετικό ξέσπασμα του Βεκόπουλου με δύο σερί τρίποντα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της πόλης μας με 13-12.
Το 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον ΓΑΣ να κρατά την πρωτοπορία στο σκορ, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει διαφορά ασφαλείας. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα της Έδεσσας μπροστά στο σκορ με 33-28.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι. Με πίεση στο μισό γήπεδο κατάφερε να κλέψει μπάλες και με τους Χαραλαμπίδη, Μαλλιάρη και Βεκόπουλο να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι του Σκυδραικού, αύξανε την διαφορά υπέρ του. Από την ομάδα της Σκύδρας ο Σταυρουλάκης προσπαθούσε αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της πόλης μας πέτυχε 24 πόντους και δέχτηκε μονό 4, εκμεταλλευόμενη και την κούραση των παικτών του Σκυδραϊκού.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο κόουτς Λούσης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες που είχε στον πάγκο, που κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας. 
Το τέλος του αγώνα βρήκε τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» να παίρνει την νίκη με 72-45.
Διαιτητές: Μητώνας-Καραμανλής
Τα δεκάλεπτα: 13-12, 33-28 (ημιχ), 48-41, 72-45 τελικό. 
Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας: (Λούσης) Μποζίνης 2, Γεωργιάδης 5(1), Βεκόπουλος 12(3), Λούσης 7, Μαλλιάρης 15(3), Δουλκερίδης 2, , Δημητρόπουλος 6,  Αδάμ, Χαραλαμπίδης 21, Δοδόπουλος 7
ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός) Μουμτζίδης 7, Τσανακτσίδης 9(2), Σταυρουλάκης 20(1), Χομένκο 5, Ουγγρίνης 2, Δερμιτζάκης 2 Τραϊανός.
·        Το Σάββατο 3/12 στις 18:00 το απόγευμα, ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας στη Νάουσα και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη.
·        Έγινε η κλήρωση του λαϊκού λαχείου της 8ης Νοεμβρίου 2016 από την οποία προέκυψαν οι αριθμοί που κερδίζουν το ποδήλατο και τα 4 tamplets των καρτών διαρκείας του ΓΑΣ Έδεσσας. Οι τυχεροι αριθμοί είναι: ο 239 κερδίζει το ποδήλατο, οι αριθμοι 133, 914, 625 και 286 κερδίζουν απο ένα (1) tamplet. Παρακαλούνται οι κάτοχοι των τυχερών αριθμών να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου